Gazpacho andaluz este un vegan supă. Această rețetă face 6 porții cu 202 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 372 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet de sherry, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Gazpacho Andaluz, Gazpacho Clasic Andaluz, și Gazpacho În Stil Andaluz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați roșiile, castraveții, ceapa, piperul, usturoiul și sarea într-un castron mare și aruncați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
3
Scurgeți sucurile într-un castron mare și adăugați pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați legumele scurse pe o foaie de copt cu margini și puneți-le în congelator până când legumele sunt congelate, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Scoateți legumele din congelator și lăsați să stea la temperatura camerei până când se decongelează în cea mai mare parte, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6
Transferați legumele și toate sucurile lor din tigaie în castron cu pâine înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
7
Lucrând în două loturi, după cum este necesar, amestecați legumele, sucul și pâinea la viteză mare, stropind încet uleiul de măsline și oțetul de sherry în blender pe măsură ce se amestecă. Se strecoară supa printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un castron mare. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Oțet De Sherry
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Serviți, stropind fiecare castron cu ulei de măsline, câteva spirnkles de oțet de sherry, piper negru extra crăpat și arpagic. Gazpacho poate fi păstrat într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru Crăpate
Oțet De Sherry
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Gazpacho
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat