Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Gazpacho. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană servește 20 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 22 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piper, castraveți, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Gazpacho.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele, amestecând bine. Poziționați lama cuțitului în vasul robotului de bucătărie; adăugați o treime din amestecul de legume. Procesați 30 de secunde sau până la netezire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Cuțit
Bol
2
Transferați amestecul într-un castron. Repetați procedura de două ori cu amestecul rămas. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore.