Gazpacho este un fără gluten, primar și întreg 30 supă. O porție conține 171 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, castraveți, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Gazpacho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toacă roșiile și se scufundă în apă clocotită timp de aproximativ 10 secunde pentru a slăbi pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
2
Așezați roșiile în apă cu gheață pentru a se răci, apoi alunecați-le de pe piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
3
Tăiați roșiile în 1/2 transversal și stoarceți sucul și semințele într-o strecurătoare peste un bol. Rezervați sucul și aruncați semințele. Puree 1/2 din roșii într-un robot de bucătărie sau blender. Tăiați gros roșiile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Combinați roșiile piure și tocate într-un bol și adăugați sucul rezervat. Se amestecă castraveții, ceapa roșie, ardeiul gras, uleiul, oțetul, usturoiul și ardeii jalapeno. Condimentează cu sare și piper, după gust. Se răcește cel puțin 1 oră înainte de servire. Împărțiți gazpacho între 6 boluri de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Culese Crengute De Marar
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Gazpacho
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Presărați ierburile proaspete peste boluri pentru garnitură, dacă doriți.