Gatiti Cartea: Verde Roz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cook the Book: Pink Greens. Această rețetă servește 2 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 50 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, oțet de sherry, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Gătiți cartea: Mini Blinis de măsline negre cu Mascarpone roz, somon și sfeclă conservată, Gătește cartea: mămăligă înăbușită cu verdeață înăbușită, și Gatiti cartea: pui de caramida cu verdeata de mustar.
Instrucțiuni
Spălați și tăiați verdele de sfeclă. Dacă tulpinile sunt foarte groase, merită să le tăiați puțin înapoi.
Într-o tigaie mare de saut, la foc mediu, saut, usturoiul, șalota și fulgii de ardei roșu în uleiul de măsline până se rumenesc ușor.
Adăugați piperul negru, zahărul și sarea.
Așezați verdeața de sfeclă în tigaie, turnați 1/4 cană de apă peste ele și acoperiți imediat. Odată ce verdele s-a fiert, 1 până la 2 minute, scoateți capacul și amestecați. Gatiti inca 1-2 minute, lasand apa sa se evapore.
Chiar înainte de servire, turnați oțetul peste verdeață.