Gatiti cartea: Ultimate Sriracha Burger
Gatiti cartea: Ultimate Sriracha Burger ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 812 calorii. Această rețetă servește 8. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1570 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, brânză elvețiană, sriracha și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Încercați Gatiti cartea: Sriracha de casa, Gatiti cartea: Sriracha Ceviche, și Gatiti cartea: Sriracha Deviled Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare, combinați carnea de vită măcinată, sosul de soia, 5 linguri de Sriracha și ardeiul. Nu amestecați prea mult. Formați amestecul în 8 chiftele și puneți-l deoparte, pe o foaie de copt tapetată cu pergament, acoperită, la frigider.
Preîncălziți un grătar cu cărbune sau gaz la foc mediu.
Într-o tigaie medie la foc mediu-mic, gătiți slănina, rotind după cum este necesar. În timp ce slănina se gătește, curățați și sfărâmați ceapa.
Tăiați fiecare secțiune în felii de 1/4 inch. Odată ce slănina este gătită și ușor crocantă, scoateți feliile din tigaie, tăiați fiecare pe jumătate transversal și scurgeți-le pe prosoape de hârtie, rezervând grăsimea de slănină rămasă în tigaie. Gatiti ceapa feliata in grasimea de bacon la foc mediu-mic pana se caramelizeaza, 20-25 de minute.
Grătați burgerii, întorcându-vă o dată, 4 până la 41/2 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne înregistrează 130 de la 135 de la 135 de la 135 de la F pentru mediu-rar.
În timp ce burgerii se gătesc, într-un castron mic, combinați pansamentul cu brânză albastră cu restul de 5 linguri Sriracha. Prăjiți ușor chiflele pe grătar în ultimul minut al timpului de gătit.
Pentru asamblare, întindeți amestecul de brânză albastră pe ambele jumătăți ale fiecărui coc de hamburger. Stivați o chiflă de burger, felie de brânză elvețiană, slănină, ceapă caramelizată, felie de roșii și o mână mică de rucola între fiecare chiflă de hamburger.