Gatiti cartea: tort de semințe de sfeclă

Gatiti cartea: tort de semințe de sfeclă
Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 8 și costă $1.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 556 calorii. Dacă aveți stafide aurii, bicarbonat de sodiu, sfeclă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Tort Cu Semințe De Mac Și Patch-Uri De Agrișe Giveaway Carte De Bucate, Gatiti cartea: Gratin verde de sfecla, și Gatiti cartea: supa de sfecla cu Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F (180 C). Ungeți ușor o tigaie dreptunghiulară (8 x 4 inci [20 x 9cm], măsurată pe fund și 23/4 inci [7cm] adâncime), apoi tapetați fundul cu hârtie pergament. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si scortisoara. Bateți uleiul și zahărul într-un mixer de stand până se omogenizează bine, apoi amestecați gălbenușurile pe rând. Radeți sfecla grosier și pliați în amestec, apoi adăugați sucul de lămâie, stafidele aurii și semințele. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
3
Îndoiți făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt în amestecul de sfeclă și combinați la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Într-un castron curat separat, bateți albușurile până când sunt ușoare și aproape rigide. Îndoiți ușor, dar bine în amestecul de sfeclă, folosind o lingură mare de metal (una din lemn va scoate aerul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită și se coace timp de cincizeci până la cincizeci și cinci de minute, acoperind blatul cu o bucată de folie de aluminiu după treizeci de minute. Testați cu o frigăruie pentru coacere. Tortul trebuie să fie umed în interior, dar nu lipicios.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Lăsați tortul să se odihnească timp de douăzeci de minute înainte de a-l scoate din tigaie pe un suport de răcire cu sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Pentru a face glazura: Cerneti zaharul cofetarilor intr-un castron si adaugati suficient suc de lamaie sau apa de floare de portocal pentru a obtine o consistenta in care glazura va trece peste partea de sus a tortului si se va scurge incet pe parti (aproximativ trei lingurite), amestecand pentru a elimina orice buline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Stropiți-l peste tort și împrăștiați-l cu semințe de mac. Odihnește-te puțin înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista