Gatiti cartea: tort de semințe de sfeclă

Gatiti cartea: tort de semințe de sfeclă
Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 8 și costă $1.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 556 calorii. Dacă aveți stafide aurii, bicarbonat de sodiu, sfeclă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Tort Cu Semințe De Mac Și Patch-Uri De Agrișe Giveaway Carte De Bucate, Gatiti cartea: Gratin verde de sfecla, și Gatiti cartea: supa de sfecla cu Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F (180 C). Ungeți ușor o tigaie dreptunghiulară (8 x 4 inci [20 x 9cm], măsurată pe fund și 23/4 inci [7cm] adâncime), apoi tapetați fundul cu hârtie pergament. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si scortisoara. Bateți uleiul și zahărul într-un mixer de stand până se omogenizează bine, apoi amestecați gălbenușurile pe rând. Radeți sfecla grosier și pliați în amestec, apoi adăugați sucul de lămâie, stafidele aurii și semințele. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
3
Îndoiți făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt în amestecul de sfeclă și combinați la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Într-un castron curat separat, bateți albușurile până când sunt ușoare și aproape rigide. Îndoiți ușor, dar bine în amestecul de sfeclă, folosind o lingură mare de metal (una din lemn va scoate aerul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită și se coace timp de cincizeci până la cincizeci și cinci de minute, acoperind blatul cu o bucată de folie de aluminiu după treizeci de minute. Testați cu o frigăruie pentru coacere. Tortul trebuie să fie umed în interior, dar nu lipicios.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Lăsați tortul să se odihnească timp de douăzeci de minute înainte de a-l scoate din tigaie pe un suport de răcire cu sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Pentru a face glazura: Cerneti zaharul cofetarilor intr-un castron si adaugati suficient suc de lamaie sau apa de floare de portocal pentru a obtine o consistenta in care glazura va trece peste partea de sus a tortului si se va scurge incet pe parti (aproximativ trei lingurite), amestecand pentru a elimina orice buline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Stropiți-l peste tort și împrăștiați-l cu semințe de mac. Odihnește-te puțin înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista