Gatiti cartea: tort de semințe de sfeclă
Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 8 și costă $1.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 556 calorii. Dacă aveți stafide aurii, bicarbonat de sodiu, sfeclă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Tort Cu Semințe De Mac Și Patch-Uri De Agrișe Giveaway Carte De Bucate, Gatiti cartea: Gratin verde de sfecla, și Gatiti cartea: supa de sfecla cu Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F (180 C). Ungeți ușor o tigaie dreptunghiulară (8 x 4 inci [20 x 9cm], măsurată pe fund și 23/4 inci [7cm] adâncime), apoi tapetați fundul cu hârtie pergament.
Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si scortisoara. Bateți uleiul și zahărul într-un mixer de stand până se omogenizează bine, apoi amestecați gălbenușurile pe rând. Radeți sfecla grosier și pliați în amestec, apoi adăugați sucul de lămâie, stafidele aurii și semințele.
Îndoiți făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt în amestecul de sfeclă și combinați la viteză mică.
Într-un castron curat separat, bateți albușurile până când sunt ușoare și aproape rigide. Îndoiți ușor, dar bine în amestecul de sfeclă, folosind o lingură mare de metal (una din lemn va scoate aerul).
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită și se coace timp de cincizeci până la cincizeci și cinci de minute, acoperind blatul cu o bucată de folie de aluminiu după treizeci de minute. Testați cu o frigăruie pentru coacere. Tortul trebuie să fie umed în interior, dar nu lipicios.
Lăsați tortul să se odihnească timp de douăzeci de minute înainte de a-l scoate din tigaie pe un suport de răcire cu sârmă.
Pentru a face glazura: Cerneti zaharul cofetarilor intr-un castron si adaugati suficient suc de lamaie sau apa de floare de portocal pentru a obtine o consistenta in care glazura va trece peste partea de sus a tortului si se va scurge incet pe parti (aproximativ trei lingurite), amestecand pentru a elimina orice buline.
Stropiți-l peste tort și împrăștiați-l cu semințe de mac. Odihnește-te puțin înainte de a mânca.