Gatiti cartea: ton la cuptor cu un Topping savuros

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: ton la cuptor cu un Topping sărat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 112g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 1067 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 18,92 USD pe porție. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, ulei de măsline, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Gatiti cartea: prajituri afumate la cuptor, Gatiti cartea: Tartina de ton, și Gatiti cartea: Jersey Shore ton Sub pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se usucă friptura de ton.
Întindeți puțin din uleiul de măsline pe fundul unui vas de cuptor în care tonul se va potrivi confortabil și puneți friptura în vas. Ungeți puțin mai mult ulei deasupra fripturii și presărați sare și chili.
Tăiați împreună măslinele negre, caperele și busuiocul pentru a face un amestec grosier, sfărâmicios. Îngrămădiți acest lucru deasupra tonului și apoi adăugați roșiile tocate.
Presărați firimiturile de pâine peste roșii și picurați uleiul rămas deasupra.
Transferați vasul în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 15 până la 20 de minute, sau până când tonul este gata după gust. (În sudul Italiei, tonul este aproape întotdeauna gătit bine făcut, dar americanii îl pot prefera cu o dungă de crud la mijloc.)
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.