Gatiti cartea: Tennessee Whisky cotlet de porc

Reteta gatiti cartea: cotlet de porc Tennessee Whisky ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 45 minute. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 365 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, whisky jack daniels tennessee, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma whisky-ul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: cotlete de porc sufocate, Gatiti cartea: cotlet de porc cu ceapa, și Gatiti cartea: Budinca de paine cu rubarba cu sos de whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți whisky-ul sau bourbonul, cidrul, zahărul brun, muștarul, cayenne, vanilia și 2 lingurițe de oțet împreună într-un castron mediu.
Transferați 1/4 cană din amestecul de whisky într-o pungă de plastic cu fermoar de dimensiuni de galon, adăugați Cotletele de porc, apăsați aerul din pungă și sigilați. Întoarceți punga pentru a acoperi cotletele cu marinada și dați-le la frigider timp de 1 până la 2 ore. Rezervați amestecul de whisky rămas.
Scoateți cotletele din pungă, uscați-le cu prosoape de hârtie și aruncați marinada.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu, până când începeți să fumați. Condimentează cotletele cu sare și piper și gătește până se rumenesc bine pe ambele părți și aruncă o privire în cea mai groasă parte a unei cotlete folosind un cuțit de tăiat dezvăluie carne încă roz la 1/4 inch de la suprafață, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați cotletele pe o farfurie și acoperiți bine cu folie.
Adăugați amestecul de whisky rezervat în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite cu o lingură de lemn. Gatiti pana se reduce la o glazura groasa, 3 pana la 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut și, ținându-vă de cotlete, răsturnați farfuria pentru a adăuga sucurile acumulate înapoi în tigaie.
Adăugați restul de 2 lingurițe de oțet, amestecați untul și fierbeți glazura până când este groasă și lipicioasă, 2 până la 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Întoarceți cotletele în tigaie și lăsați-le să se odihnească în tigaie până când sosul se agață de cotlete, întorcându-le ocazional pentru a acoperi ambele părți, iar o privire în cea mai groasă parte a cotletului de porc folosind un cuțit de împerechere arată carne complet gătită (145 de minute pe un termometru citit instant), aproximativ 5 minute.
Transferați cotletele într-un platou și lingurați sosul peste carne.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană]()
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană