Gatiti cartea: Tennessee Whisky cotlet de porc

Gatiti cartea: Tennessee Whisky cotlet de porc
Reteta gatiti cartea: cotlet de porc Tennessee Whisky ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 45 minute. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 365 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, whisky jack daniels tennessee, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma whisky-ul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: cotlete de porc sufocate, Gatiti cartea: cotlet de porc cu ceapa, și Gatiti cartea: Budinca de paine cu rubarba cu sos de whisky pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți whisky-ul sau bourbonul, cidrul, zahărul brun, muștarul, cayenne, vanilia și 2 lingurițe de oțet împreună într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
WhiskyWhisky
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Transferați 1/4 cană din amestecul de whisky într-o pungă de plastic cu fermoar de dimensiuni de galon, adăugați Cotletele de porc, apăsați aerul din pungă și sigilați. Întoarceți punga pentru a acoperi cotletele cu marinada și dați-le la frigider timp de 1 până la 2 ore. Rezervați amestecul de whisky rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
WhiskyWhisky
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Scoateți cotletele din pungă, uscați-le cu prosoape de hârtie și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu, până când începeți să fumați. Condimentează cotletele cu sare și piper și gătește până se rumenesc bine pe ambele părți și aruncă o privire în cea mai groasă parte a unei cotlete folosind un cuțit de tăiat dezvăluie carne încă roz la 1/4 inch de la suprafață, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Transferați cotletele pe o farfurie și acoperiți bine cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Adăugați amestecul de whisky rezervat în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite cu o lingură de lemn. Gatiti pana se reduce la o glazura groasa, 3 pana la 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut și, ținându-vă de cotlete, răsturnați farfuria pentru a adăuga sucurile acumulate înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați restul de 2 lingurițe de oțet, amestecați untul și fierbeți glazura până când este groasă și lipicioasă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Întoarceți cotletele în tigaie și lăsați-le să se odihnească în tigaie până când sosul se agață de cotlete, întorcându-le ocazional pentru a acoperi ambele părți, iar o privire în cea mai groasă parte a cotletului de porc folosind un cuțit de împerechere arată carne complet gătită (145 de minute pe un termometru citit instant), aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Transferați cotletele într-un platou și lingurați sosul peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Servește.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista