Gatiti cartea: Spaghettini in stil Salina cu rosii Cherry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cook the Book: Spaghettini în stil Salina cu roșii Cherry. O porție conține 412 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 93 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ricotta salata, roșii cherry, spaghettini și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: cârnați de porc Spiedini cu Bocconcini și roșii Cherry, Gatiti cartea: fripturi de mamaliga cu Pesto de sparanghel, rosii Cherry si Burrata, și Gatiti Cartea: Rosii Verzi Prajite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Puneți uleiul de măsline și roșiile cherry într-o tigaie mare saut cu față dreaptă.
Se presară cu cayenne. Se încălzește la foc mediu până când roșiile încep să degajeze o parte din sucul lor, agitând tigaia din când în când.
Între timp, sareți cu generozitate apa clocotită în oală și adăugați spaghettini. Gatiti, amestecand des, pana la al dente.
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă de gătit pentru paste.
Transferați pastele în tigaia saut saut, adăugați usturoiul și aruncați cu roșiile.
Adăugați 1/3 cană din apa rezervată pentru paste. Aruncați la foc mediu până când apa și uleiul se emulsionează.
Adăugați mai multă apă după cum este necesar, câte o lingură pe rând, până când aveți o consistență cremoasă frumoasă și toate firele de spaghettini sunt bine acoperite cu sos. Rupeți frunzele de mentă în bucăți mici și aruncați cu spaghettini.
Se transferă în boluri încălzite și se acoperă cu brânza.