Gatiti cartea: spaghete Cu Bottarga din Sardinia

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Spaghetti with Sardinian Bottargan. O porție conține 662 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați spaghete, lămâi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Gatiti cartea: Spaghetti alla Carbonara, Gatiti cartea: spaghete din grau integral cu varza, și Gatiti cartea: spaghete din grau integral cu pui fript, varza de Bruxelles tocata si parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strângeți sucul a 2 lămâi. Zdrobiți ardeii iute.
Radeți 3/4 din bottarga într-un castron.
Adăugați sucul de lămâie și amestecați pentru a combina cu o cremă. Adăugați încet uleiul de măsline pentru a forma un sos gros.
Gatiti spaghetele in apa sarata pana la al dente.
Scurgeți și rezervați puțin din apa de gătit.
Se amestecă apa fierbinte în crema bottarga pentru a se slăbi, apoi se condimentează cu ardei iute și piper negru.
Adăugați spaghetele în sos și aruncați pentru a acoperi bine.
Serviți bottarga rămasă rasă și o bucată de lămâie.