Gatiti cartea: Seviche de fructe de mare cu citrice

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cook the Book: Seafood Seviche with Citrus. Această rețetă servește 4. O porție conține 96 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper 4 frunze de salată boston, portocale buric, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: tort de citrice cu ulei de masline, Gatiti cartea: carne de porc si citrice cu Ratatouille, și Gătiti cartea: J Aproxorcama-salată de Avocado cu vinaigretă de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți pește, tăiați fileurile transversal în dreptunghiuri de 1 inch lățime și 1/3 inch grosime; așezați într-un castron mare de sticlă. (Sau așezați scoicile feliate în castron.)
Feliați 1/2 inch din partea de sus și de jos a fiecărei portocale. Pe rând, așezați fiecare portocală pe o tăietură, tăiați pielea și miezul alb din portocală; aruncați. Folosiți un cuțit subțire ascuțit pentru a elibera segmentele din membranele fructului; aruncați segmentele în castron cu pește. Strângeți sucul din membrane în castron; aruncați membranele. Tăiați partea superioară și inferioară a grapefruitului; îndepărtați segmentele în același mod, adăugând în castron cu pește. Strângeți sucul din membrane în castron; aruncați membranele.
Adăugați sucul de lămâie, ceapa, chile și coriandrul tocat; aruncați ușor pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți cu folie de plastic plasată la suprafață, asigurându-vă că peștele este scufundat în suc de citrice. Se dă la frigider timp de 3 ore, aruncând peștele de trei ori.
Tapetați patru boluri sau farfurii mici de sticlă cu frunzele de salată; lingură în seviche cu sucurile.
Garnisiți cu pene de tei și crenguțe de coriandru.