Gatiti cartea: salata de porumb si Quinoa la gratar

Gatiti cartea: salata de porumb si Quinoa la gratar
Gatiti cartea: salata de porumb si Quinoa la gratar este un fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 244 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, roșii prune, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: porumb la gratar pe stiulete, Gatiti cartea: salata de porumb picant, și Gătiți cartea: salată de carne de crab, porumb și chimen în sulițe de andive pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați porumbul într-un vas mare sau într-un alt recipient suficient de mare pentru a ține toate urechile și umpleți-l cu apă. Dacă nu aveți un recipient suficient de mare, utilizați chiuveta de bucătărie. Lăsați porumbul să se înmoaie timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți din apă, agitați și strângeți bine cojile împotriva boabelor de porumb pentru a scăpa de orice exces de apă. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1
Încălziți grătarul la maxim (550 de metri pătrați) și închideți capacul. Așteptați cel puțin 15 minute înainte de a reduce căldura la mediu-mare (450 m.f) și continuați.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați porumbul pe grătar, închideți capacul și grătiți timp de 5 minute. Întoarceți porumbul și grătiți încă 5 minute cu capacul închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți de pe grătar și lăsați să se odihnească încă 5 minute. 
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Trageți înapoi cojile și prăjiți porumbul: luați spicele de porumb la grătar și trageți înapoi cojile, expunând sâmburii. Nu îndepărtați cojile. Dacă este posibil, legați cojile înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Creșteți temperatura grătarului la mare(550 f).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Așezați o foaie de folie de aluminiu pe o parte a grătarului fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Așezați cojile trase înapoi peste folie, permițând miezurilor expuse să stea pe grătarele grătarului. (Acest lucru se face astfel încât cojile să nu ardă înainte ca porumbul să poată arde.) Închideți capacul grătarului și lăsați boabele să se încarce timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când devin întunecate și maronii aurii pe toate părțile. În acest moment, adăugați ceapa verde la grătar și char pe toate părțile, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Scoateți porumbul și ceapa verde de pe grătar și dați deoparte. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Puneți quinoa, apa și 1 linguriță de sare într-o cratiță. Aduceți la fierbere, acoperiți și coborâți la foc mic. Gatiti timp de 15 minute. Descoperiți și verificați dacă quinoa este gata înclinând tigaia în lateral pentru a vă asigura că toată apa a fost absorbită. Dacă nu, continuați să gătiți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Transferați quinoa gătită într-un castron mare și lăsați să se răcească la temperatura camerei. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Quinoa GătităQuinoa Gătită
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Tăiați boabele de porumb de pe știuleți, feliați ceapa verde la grătar și adăugați ambele la quinoa. Aruncați roșiile și coriandrul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
2
Stropiți sucul de lămâie și uleiul de măsline peste salată și condimentați cu sare și piper după gust. Aruncați bine înainte de servire. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista