Gatiti cartea: salata de iarna Farro
Gatiti cartea: salata de iarna Farro este un vegan garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 464 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Mergeți la magazin și ridicați farro, praz, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gatiti cartea: salata de iarna Farro, Gatiti cartea: Paste Farro cu sos picant de rosii Salam si menta proaspata, și Salată Farro De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Albiți morcovul și prazul într-o oală mare cu apă puternic sărată, gătind până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se scurge și se răcește în apă cu gheață.
Combinați morcovul. praz, cimbru și farro într-un castron. Îmbrăcați-vă cu ulei și oțet după gust.
Se amestecă bine și se condimentează după gust cu sare și piper.
Pentru a face aproximativ 5 căni de farro gătit, încălziți 2 linguri pe ulei de măsline extravirgin într-o oală mare la foc mediu-mic. Se toacă, apoi se adaugă 1 ceapă mică, 1 morcov mic și 1 tulpină mică de țelină. Condimentează cu sare și piper și amestecă legumele pentru a le acoperi cu ulei. Acoperiți oala și reduceți focul. Gatiti legumele pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați 2 căni de farro. Se amestecă pentru a-l acoperi cu sucurile de ulei și legume.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu aproximativ 1/2 inch. Ridicați focul și aduceți apa la fierbere, apoi reglați căldura astfel încât farro să fiarbă.
Gatiti farro pana cand este fraged, aproximativ 20 de minute, adaugand mai multa apa daca oala pare uscata.
Scoateți și aruncați legumele aromate.
Serviți cald ca orezul sau la temperatura camerei.