Gatiti cartea: salata All-White
Gatiti cartea: salata All-White ar putea fi doar garnitura pe care o cautati. Această rețetă servește 6 și costă 1,77 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 373 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 61 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, semințe de susan, mere granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: salata de sparanghel alb, Gatiti cartea: cookie-uri alb-negru, și Gatiti cartea: Trufe de ciocolata alba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face salata: tăiați tulpinile de țelină și curățați-le cu un cojitor de legume pentru a îndepărta stratul exterior dur și strâns (sau cel puțin corzile dure, pe care le va prinde cojitorul). La Delicabar, țelina a fost tăiată în panglici. Dacă doriți să faceți acest lucru, tăiați fiecare tulpină transversal în jumătate, apoi folosiți cojitorul pentru a rade benzi subțiri. Pentru a ondula panglicile și a le păstra până la servire, puneți-le într-un castron umplut cu cuburi de gheață și apă și păstrați-le la frigider. Alternativ, puteți pur și simplu să tăiați țelina transversal în felii subțiri și să le aruncați într-un castron.
Curățați, înjumătățiți și miezuiți merele.
Tăiați-le în cuburi de 1/4 până la 1/2 inch.
Presărați și aruncați merele cu puțin suc de lămâie pentru a le împiedica să se rumenească și adăugați-le în țelină.
În funcție de cât de murdare sunt ciupercile dvs., periați-le pentru a îndepărta murdăria liberă sau ștergeți-le cu un prosop de hârtie umed. Dacă picioarele lor sunt grase și spongioase, scoateți-le și aruncați-le (sau introduceți-le în congelator pentru a economisi bulion de legume); dacă nu, doar tăiați-le și lăsați-le aprinse. În ambele cazuri, tăiați ciupercile în felii subțiri.
Presărați și aruncați feliile cu un strop de suc de lămâie și adăugați-le în castron.
Îndepărtați orice frunze exterioare dure din varză și sfărâmați varza pe drum lung.
Tăiați miezul dur de la bază, apoi tăiați varza transversal în felii subțiri (asemănătoare coleslaw).
Adăugați în castron și dați totul un amestec bun.
Pentru a face vinaigreta: puteți face acest dressing, în esență o maioneză, într-un robot de bucătărie sau blender, sau îl puteți face manual cu un tel (așa o fac eu, pentru că este rapid și curățarea este ușoară).
Puneți gălbenușul de ou în procesor, blender sau castron, adăugați 1 lingură de iaurt, condimentați cu sare și piper alb și pulsați sau bateți pentru a amesteca. Cu procesorul sau blenderul în funcțiune sau amestecând constant, adăugați uleiul de măsline picătură cu picătură. Când amestecul începe să arate ca maioneză, puteți turna uleiul într-un flux constant, dar blând. Când ați adăugat aproximativ jumătate din ulei, amestecați sau amestecați cea mai mare parte a sucului de lămâie, apoi reveniți la ulei. În cele din urmă, se adaugă restul de 6 linguri de iaurt. Gustați și adăugați mai mult suc de lămâie, sare și/sau piper alb, dacă doriți. (Vinaigreta poate fi făcută cu o zi înainte și refrigerată; bateți înainte de utilizare.)
Pentru a servi, scurgeți panglicile de țelină, dacă le-ați făcut, uscați-le și amestecați-le cu restul de legume din castron.
Se toarnă peste vinetă și se aruncă totul bine.
Se transferă într-un castron de servire sau farfurii de salată și se presară peste semințele de susan.