Gatiti cartea: salata All-White

Gatiti cartea: salata All-White
Gatiti cartea: salata All-White ar putea fi doar garnitura pe care o cautati. Această rețetă servește 6 și costă 1,77 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 373 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 61 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, semințe de susan, mere granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: salata de sparanghel alb, Gatiti cartea: cookie-uri alb-negru, și Gatiti cartea: Trufe de ciocolata alba pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face salata: tăiați tulpinile de țelină și curățați-le cu un cojitor de legume pentru a îndepărta stratul exterior dur și strâns (sau cel puțin corzile dure, pe care le va prinde cojitorul). La Delicabar, țelina a fost tăiată în panglici. Dacă doriți să faceți acest lucru, tăiați fiecare tulpină transversal în jumătate, apoi folosiți cojitorul pentru a rade benzi subțiri. Pentru a ondula panglicile și a le păstra până la servire, puneți-le într-un castron umplut cu cuburi de gheață și apă și păstrați-le la frigider. Alternativ, puteți pur și simplu să tăiați țelina transversal în felii subțiri și să le aruncați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Curățați, înjumătățiți și miezuiți merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Tăiați-le în cuburi de 1/4 până la 1/2 inch.
4
Presărați și aruncați merele cu puțin suc de lămâie pentru a le împiedica să se rumenească și adăugați-le în țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
5
În funcție de cât de murdare sunt ciupercile dvs., periați-le pentru a îndepărta murdăria liberă sau ștergeți-le cu un prosop de hârtie umed. Dacă picioarele lor sunt grase și spongioase, scoateți-le și aruncați-le (sau introduceți-le în congelator pentru a economisi bulion de legume); dacă nu, doar tăiați-le și lăsați-le aprinse. În ambele cazuri, tăiați ciupercile în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Presărați și aruncați feliile cu un strop de suc de lămâie și adăugați-le în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Îndepărtați orice frunze exterioare dure din varză și sfărâmați varza pe drum lung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
8
Tăiați miezul dur de la bază, apoi tăiați varza transversal în felii subțiri (asemănătoare coleslaw).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
9
Adăugați în castron și dați totul un amestec bun.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Pentru a face vinaigreta: puteți face acest dressing, în esență o maioneză, într-un robot de bucătărie sau blender, sau îl puteți face manual cu un tel (așa o fac eu, pentru că este rapid și curățarea este ușoară).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Puneți gălbenușul de ou în procesor, blender sau castron, adăugați 1 lingură de iaurt, condimentați cu sare și piper alb și pulsați sau bateți pentru a amesteca. Cu procesorul sau blenderul în funcțiune sau amestecând constant, adăugați uleiul de măsline picătură cu picătură. Când amestecul începe să arate ca maioneză, puteți turna uleiul într-un flux constant, dar blând. Când ați adăugat aproximativ jumătate din ulei, amestecați sau amestecați cea mai mare parte a sucului de lămâie, apoi reveniți la ulei. În cele din urmă, se adaugă restul de 6 linguri de iaurt. Gustați și adăugați mai mult suc de lămâie, sare și/sau piper alb, dacă doriți. (Vinaigreta poate fi făcută cu o zi înainte și refrigerată; bateți înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Pentru a servi, scurgeți panglicile de țelină, dacă le-ați făcut, uscați-le și amestecați-le cu restul de legume din castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
13
Se toarnă peste vinetă și se aruncă totul bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
14
Se transferă într-un castron de servire sau farfurii de salată și se presară peste semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista