Gatiti cartea: păstrăv prăjit cu crustă de făină de porumb
Gatiti cartea: păstrăvul prăjit cu crustă de porumb este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 237 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de canolan, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cina În Seara Asta: Păstrăv Prăjit Cu Crustă De Făină De Porumb, Gatiti cartea: Trout Amandine, și Păstrăv Cu Crustă De Porumb.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare și grea din fontă la foc mediu-mare.
Deschideți păstrăvul, uscați-l și condimentați cu sare și piper.
Amestecați făina de porumb, făina, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și pătrunjelul într-un castron larg.
Scufundați păstrăvul în amestecul de făină de porumb numai pe partea tăiată. Asigurați-vă că este bine acoperit. Dacă nu gătiți imediat, așezați peștele pe un platou într-un singur strat, neacoperit, la frigider.
Adăugați 2 linguri de ulei de canola în tigaia fierbinte și când este chiar sub fumat, adăugați cu grijă 1 sau 2 păstrăv-oricât de mulți se vor potrivi în tigaie-cu pielea în sus. După 1 minut, adăugați 2 lingurițe de unt în tigaie. Urmăriți pielea și, când vedeți că începe să se umfle și să se onduleze (acest lucru va dura aproximativ 2 minute), întoarceți peștele. Gatiti pe partea pielii timp de 30 de secunde pana la un minut, pana cand pestele incepe sa se onduleze.
Scoateți din tigaie și păstrați cald într-un cuptor mic în timp ce repetați cu uleiul rămas, untul și peștele.
Se servește fierbinte, cu pene de lămâie.