Gatiti cartea: păstrăv prăjit cu crustă de făină de porumb

Gatiti cartea: păstrăv prăjit cu crustă de făină de porumb
Gatiti cartea: păstrăvul prăjit cu crustă de porumb este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 237 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de canolan, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cina În Seara Asta: Păstrăv Prăjit Cu Crustă De Făină De Porumb, Gatiti cartea: Trout Amandine, și Păstrăv Cu Crustă De Porumb.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare și grea din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Deschideți păstrăvul, uscați-l și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
PăstrăvPăstrăv
3
Amestecați făina de porumb, făina, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și pătrunjelul într-un castron larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scufundați păstrăvul în amestecul de făină de porumb numai pe partea tăiată. Asigurați-vă că este bine acoperit. Dacă nu gătiți imediat, așezați peștele pe un platou într-un singur strat, neacoperit, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină De PorumbAmestec De Făină De Porumb
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
5
Adăugați 2 linguri de ulei de canola în tigaia fierbinte și când este chiar sub fumat, adăugați cu grijă 1 sau 2 păstrăv-oricât de mulți se vor potrivi în tigaie-cu pielea în sus. După 1 minut, adăugați 2 lingurițe de unt în tigaie. Urmăriți pielea și, când vedeți că începe să se umfle și să se onduleze (acest lucru va dura aproximativ 2 minute), întoarceți peștele. Gatiti pe partea pielii timp de 30 de secunde pana la un minut, pana cand pestele incepe sa se onduleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți din tigaie și păstrați cald într-un cuptor mic în timp ce repetați cu uleiul rămas, untul și peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se servește fierbinte, cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista