Gatiti cartea: pâine prăjită franceză cu mere ras și Bacon bere Brats

Gatiti cartea: pâine prăjită franceză cu mere ras și Bacon bere Brats
Gatiti cartea: pâine prăjită franceză cu mere ras și Bacon bere Brats ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,63 USD pe porție. O porție conține 793 calorii, 36g de proteine, și 39G de grăsime. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ouă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață prietenoasă cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gatiti cartea: Mascarpone-toast francez umplut, Gatiti cartea: sunca, Brie, și mere pâine prăjită franceză Panini, și Gătiți cartea: prăjiturile de Crab ale lui Le Bernardin cu conopidă rasă și emulsie de muștar Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Adăugați laptele, zahărul brun, nucșoara, scorțișoara, cardamomul, vanilia și sarea și amestecați bine pentru a combina. (Dacă aveți unul, utilizați un blender de imersie pentru a emulsiona toate ingredientele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
3
Înmuiați feliile de pâine în amestecul de ouă până se satură. Între timp, împărțiți fiecare verigă de cârnați pe mijloc, aproape tăind-o în jumătate, dar fără a o tăia. Rumeniti carnatii pe o plita sau intr-o tigaie la foc mediu-mare. În timp ce cârnații se gătesc, încălziți o friteuză la mare sau încălziți o tavă sau o tigaie ușor unsă la foc mediu-mare. Prăjiți pâinea până când ambele părți sunt maro intens. Farfurie 3 felii de pâine prăjită franceză cu 1 verigă de cârnați, deasupra cu o grămadă de mere și stropiți totul cu 1 lingură de sirop de arțar. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista