Gatiti cartea: pui prajit rapid

Gatiti cartea: pui prăjit rapid ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 70g de grăsime, și un total de 1089 calorii. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pui, tabasco, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: pui prajit de Nord, Gatiti cartea: Taco-pui prajit, și Gatiti cartea: pui prajit cu Confetti din New Orleans.
Instrucțiuni
Într-un vas de copt de 9 x 13 inci, amestecați Zara și Tabasco. Scufundați părțile de pui în amestec și lăsați cât mai mult posibil, cel puțin 10 minute (dar până peste noapte-la frigider-este și mai bine).
Într-o pungă de plastic sau hârtie, combinați făina, sarea, piperul negru și cayenne.
Agitați părțile de pui, câte 2 până la 3 bucăți, în făină. Repetați cu puiul rămas. Scuturați excesul de făină. Într-o tigaie de 14 inci (sau două skillets mai mici), încălziți 2 inci de ulei la foc mare până când este foarte fierbinte. Testați cu un pic de piele de pui. Dacă uleiul bule imediat, este suficient de fierbinte.
Puneți puiul în uleiul fierbinte. Distribuiți uniform câte bucăți se vor potrivi într-un singur strat în tigaie, lăsând 1/2 inch între bucăți și lăsați să se prăjească netulburat timp de aproximativ 15 minute. Reduceți căldura după cum este necesar pentru a preveni rumenirea excesivă înainte ca carnea să fie gătită corect; uleiul ar trebui să continue să baloneze constant. Întoarceți bucățile și gătiți încă 15 până la 20 de minute.
Scoateți-l pe un raft pentru a se scurge. Repetați procesul pentru a găti tot puiul. Pentru a menține primul lot cald, puneți-l pe o foaie de copt cu margini într-un cuptor de 200 F.
Se presară sare și se servește.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Viile Bully Hill Dry Riesling]()
Viile Bully Hill Dry Riesling