Gatiti cartea: pui parfumat cu smochine

Gatiti cartea: pui parfumat cu smochine
Gatiti cartea: puiul parfumat cu smochine este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 743 calorii. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de piper, frunze de dafin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: Panna Cotta cu piper negru cu smochine, Gatiti cartea: carne de porc cu ghimbir cu smochine si fenicul Murat, și Gatiti cartea: orez de soia si pui.

Instrucțiuni

1
Presărați 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper uniform peste bucățile de pui. Într-o tigaie mare saut saut, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați bucățile de pui cu pielea în jos și gătiți până când pielea se rumeneste profund, aproximativ 3 până la 5 minute. Întoarceți fiecare bucată și rumeniți cealaltă parte încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
3
Scoateți puiul într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Reduceți căldura la mediu.
5
Adăugați ceapa și gătiți, răzuind fundul tigaiei și amestecând ocazional până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați usturoiul și chimenul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Se amestecă făina și se gătește, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
7
Bateți vinul și gătiți, amestecând, până când amestecul este neted, aproximativ 2 minute. Bateți încet bulionul de pui și gătiți, amestecând, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Adăugați smochinele, prunele și/sau măslinele, dacă utilizați una sau ambele, frunzele de dafin, cimbru și restul de 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Prune UscatePrune Uscate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Adăugați bucățile de pui și orice sucuri într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
10
Aduceți sosul la fiert, acoperiți tigaia, reduceți focul și fierbeți până când puiul este fraged și nu mai este roz în interior, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Scoateți frunzele de dafin și crenguțele de cimbru din sos cu clești și aruncați. Amestecați bine sosul și apăsați puțin pe unele smochine și prune uscate pentru a elibera unele dintre aromele lor în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Prune UscatePrune Uscate
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
13
Turnați sosul pe un platou puțin adânc și așezați puiul deasupra. Puneți o parte din sos peste pui și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista