Gatiti cartea: pui Jerk

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Jerk Chicken. Această rețetă servește 10. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 135 calorii, 22g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână nucșoară, piept de pui, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: porc smucit, Gatiti cartea: pui de lamaie, și Gatiti cartea: orez de soia si pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți condimentul smucit: măcinați boabele de ienibahar prăjite, scorțișoara și nucșoara într-o pulbere într-o moară de condimente.
Transferați pulberea într-un robot de bucătărie și adăugați scallions, ceapă, chile, sare, piper și rom. Procesați pentru a forma o pastă groasă.
Frecați condimentul smucit peste pui; grătar* timp de 3 minute pe fiecare parte. Continuați să gătiți sânii pe un raft într-o tigaie de prăjire într-un cuptor de 375 de litri F (190 de litri C) până când ajung la temperatura internă de 165 de litri f (74 De Litri C), aproximativ 15 minute.