Gatiti cartea: pui fript in Porchettata

Gatiti cartea: pui fript in Porchettata
Gatiti cartea: friptura de pui in Porchettatan este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 588 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pui, unt, polen de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Gătiți cartea: puiul prăjit cu o oală al lui Thomas Keller, Gatiti cartea: puiul fript al lui Lex cu Bacon si cafea picanta, și Gatiti cartea: spaghete din grau integral cu pui fript, varza de Bruxelles tocata si parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți 450 de grade F cu suportul în mijloc. Scoateți excesul de grăsime din jurul cavității puiului, apoi clătiți și uscați foarte bine, în interior și în exterior. De la marginea cavității, glisați un deget sub pielea fiecărui sân, apoi folosiți ușor, dar bine degetele pentru a slăbi pielea din carnea sânilor și a coapselor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Într-un castron, amestecați bine untul, usturoiul, Salvia, polenul de fenicul, rozmarinul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Polen De FeniculPolen De Fenicul
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Folosind mâinile și lucrând cu aproximativ 1 lingură de amestec de unt la un moment dat, împingeți ușor amestecul în spațiile pe care le-ați creat între pielea de pui și carne, având grijă să nu rupeți pielea. Pe măsură ce lucrați amestecul, frecați ușor mâna peste exteriorul pielii pentru a netezi amestecul și împingeți-l mai jos între piele și carne, unde este posibil să nu puteți ajunge cu mâna. Legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie. Condimentează puiul pe tot exteriorul, folosind 1 lingură de sare și piper Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4
Puneți o tigaie (nu antiaderentă) sau un vas de copt de 9x13 inci în cuptor pentru a încălzi timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți din cuptor și puneți imediat puiul în tablă, cu pieptul în sus. Prăjiți timp de 35 de minute, apoi rotiți cositorul și reduceți căldura la 375 km F. continuați prăjirea, ungând ocazional cu sucurile, timp de încă 25-35 de minute până când sucurile se limpezesc atunci când o coapsă este străpunsă cu o furculiță sau un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei citește165 km F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți pasărea din cuptor și lăsați-o să se odihnească în cositor timp de 15 minute, apoi ungeți cu sucurile.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați puiul pe o placă de tocat; sculptați și serviți cu sucurile de tigaie și sare suplimentară pentru stropire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista