Gatiti cartea: pui fript in Porchettata

Gatiti cartea: friptura de pui in Porchettatan este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 588 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pui, unt, polen de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Gătiți cartea: puiul prăjit cu o oală al lui Thomas Keller, Gatiti cartea: puiul fript al lui Lex cu Bacon si cafea picanta, și Gatiti cartea: spaghete din grau integral cu pui fript, varza de Bruxelles tocata si parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți 450 de grade F cu suportul în mijloc. Scoateți excesul de grăsime din jurul cavității puiului, apoi clătiți și uscați foarte bine, în interior și în exterior. De la marginea cavității, glisați un deget sub pielea fiecărui sân, apoi folosiți ușor, dar bine degetele pentru a slăbi pielea din carnea sânilor și a coapselor.
Într-un castron, amestecați bine untul, usturoiul, Salvia, polenul de fenicul, rozmarinul și cimbru.
Folosind mâinile și lucrând cu aproximativ 1 lingură de amestec de unt la un moment dat, împingeți ușor amestecul în spațiile pe care le-ați creat între pielea de pui și carne, având grijă să nu rupeți pielea. Pe măsură ce lucrați amestecul, frecați ușor mâna peste exteriorul pielii pentru a netezi amestecul și împingeți-l mai jos între piele și carne, unde este posibil să nu puteți ajunge cu mâna. Legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie. Condimentează puiul pe tot exteriorul, folosind 1 lingură de sare și piper Generos.
Puneți o tigaie (nu antiaderentă) sau un vas de copt de 9x13 inci în cuptor pentru a încălzi timp de 10 minute.
Scoateți din cuptor și puneți imediat puiul în tablă, cu pieptul în sus. Prăjiți timp de 35 de minute, apoi rotiți cositorul și reduceți căldura la 375 km F. continuați prăjirea, ungând ocazional cu sucurile, timp de încă 25-35 de minute până când sucurile se limpezesc atunci când o coapsă este străpunsă cu o furculiță sau un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei citește165 km F.
Scoateți pasărea din cuptor și lăsați-o să se odihnească în cositor timp de 15 minute, apoi ungeți cu sucurile.
Transferați puiul pe o placă de tocat; sculptați și serviți cu sucurile de tigaie și sare suplimentară pentru stropire.