Gatiti cartea: prajituri spritz cu migdale-ciocolata cu apa de floare de portocal
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook the Book: Almond-Chocolate Spritz Cookies with Orange Blossom Water. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 50 de porții cu 82 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, ciocolată dulce-amăruie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți cu crochete de migdale și flori de portocal, Cookie-Uri Spritz Cu Lămâie Cu Flori De Cireș, și Felii de portocale cu miere și apă de floare de portocal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pasta de migdale și zahărul în vasul mixerului de suport (sau în robotul de bucătărie). Bateți la viteză medie timp de 1 1/2 până la 2 minute (sau procesați timp de 45 de secunde), până când pasta de migdale este ruptă în bucăți mici.
Adăugați untul și continuați să bateți încă 2 minute (sau procesați timp de 1 minut), până când amestecul este bine amestecat și ușor mai deschis la culoare. Răsturnați părțile laterale ale bolului cu spatula.
Adăugați oul și gălbenușul și amestecați bine (sau procesați timp de 15 secunde).
Adăugați apa de floare de portocal și bateți încă 15 secunde pentru a amesteca (sau procesați timp de 5 secunde). Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Adăugați făina și sarea. Rotiți mixerul la cea mai mică viteză și amestecați încet (sau procesați timp de 10 până la 15 secunde), doar până când nu mai există pete de făină.
Scoateți vasul și amestecați ușor de câteva ori cu spatula pentru a vă asigura că nu există pete de făină sau unt necorporate care pândesc lângă fundul vasului.
Formați aluatul: tapetați foile de copt cu hârtie pergament. Puneți imediat jumătate din aluat în punga de patiserie prevăzută cu vârful stea. Pipeți rozetele pe o foaie de copt pregătită, distanțând fursecurile la aproximativ 1 inch. (Alternativ, utilizați presa pentru cookie-uri conform instrucțiunilor producătorului.) Rozetele trebuie să aibă o grosime de aproximativ 1/2 inci și un diametru de aproximativ 1 3/4 inci. Repetați cu aluatul rămas. Răciți foile la frigider timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F și poziționați două rafturi pentru cuptor în treimea superioară și inferioară.
Coaceți cookie-urile, comutând foile între rafturi și rotind fiecare față în spate la jumătatea drumului, timp de 15 până la 20 de minute, până când cookie-urile sunt bogate, maro auriu în jurul marginilor și în partea de jos.
Transferați pe un suport de răcire.
Utilizați imediat capătul rotunjit al mânerului lingurii de lemn (sau al unei alte ustensile de bucătărie) pentru a face o depresiune în centrul fiecărui cookie de aproximativ 1/2 inch. Aveți grijă să nu împingeți atât de tare încât să spargeți cookie-ul sau să treceți la foaia de copt de mai jos.
Lăsați cookie-urile să se răcească complet.
Așezați ciocolata și smântâna tocate în vasul sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la foc mic timp de 30 de secunde. Se amestecă amestecul.
Se încălzește din nou timp de 30 de secunde și se amestecă până se omogenizează. Dacă mai există bulgări, încălziți din nou timp de 30 de secunde. Odată netedă, puneți puțină ciocolată în fiecare depresiune din fursecuri. Lăsați umplutura să se răcească și setați complet.
Așezați ciocolata și smântâna tocate în vasul sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la foc mic timp de 30 de secunde. Se amestecă amestecul.
Se încălzește din nou timp de 30 de secunde și se amestecă până se omogenizează. Dacă mai există bulgări, încălziți din nou timp de 30 de secunde. Odată netedă, puneți puțină ciocolată în fiecare depresiune din fursecuri. Lăsați umplutura să se răcească și setați complet.
Sfaturi de stocare: aceste cookie-uri sunt cele mai bune în prima sau a doua zi. Păstrați-le într-un recipient etanș, stratificat între foi de pergament sau hârtie cerată pentru a nu se lipi între ele, timp de până la 4 zile.