Reteta gatiti cartea: porumb la gratar pe stiulete este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. O porție conține 352 calorii, 4G de proteine, și 31g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, unt, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Gatiti cartea: salata de porumb si Quinoa la gratar, Gatiti cartea: Budinca de porumb, și Gatiti cartea: salata de porumb picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ținând cojile atașate, curățați-le înapoi în secțiuni pe fiecare Spicul de porumb și îndepărtați mătasea. Acoperiți porumbul expus cu coaja. Înmuiați porumbul în apă rece timp de 5 până la 10 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știulete
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2
Preîncălziți un grătar de cărbune sau grătar cu gaz la mediu-înalt și altul la înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Așezați coriandrul, sucul de lămâie, usturoiul, sarea și piperul într-un robot de bucătărie mic sau într-un blender și pulsați pentru a combina. Cu mașina în funcțiune, stropiți încet în uleiuri. Alternativ, pesto-ul poate fi combinat manual. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Avocado Hass Ușor Piure
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Așezați porumbul, încă acoperit de coajă, pe grătarul mediu înalt. Gatiti 3 minute, intoarceti-va pe cealalta parte si gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Scoateți de pe grătar, curățați coaja înapoi, reveniți la grătarul înalt pentru a marca și carbonizați ușor porumbul pe toate părțile, rotind și jockeying între mediu și înalt, după cum este necesar, timp de 5 până la 7 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scoateți porumbul de pe grătar și periați generos cu pesto. Strângeți var peste urechi și presărați cu fleur de sel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De Sel
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Se servește cu orice var rămas și pete de unt pe lateral.