Gatiti cartea: porumb la gratar pe stiulete
Reteta gatiti cartea: porumb la gratar pe stiulete este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. O porție conține 352 calorii, 4G de proteine, și 31g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, unt, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Gatiti cartea: salata de porumb si Quinoa la gratar, Gatiti cartea: Budinca de porumb, și Gatiti cartea: salata de porumb picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ținând cojile atașate, curățați-le înapoi în secțiuni pe fiecare Spicul de porumb și îndepărtați mătasea. Acoperiți porumbul expus cu coaja. Înmuiați porumbul în apă rece timp de 5 până la 10 minute
Preîncălziți un grătar de cărbune sau grătar cu gaz la mediu-înalt și altul la înalt.
Așezați coriandrul, sucul de lămâie, usturoiul, sarea și piperul într-un robot de bucătărie mic sau într-un blender și pulsați pentru a combina. Cu mașina în funcțiune, stropiți încet în uleiuri. Alternativ, pesto-ul poate fi combinat manual. Pune deoparte.
Așezați porumbul, încă acoperit de coajă, pe grătarul mediu înalt. Gatiti 3 minute, intoarceti-va pe cealalta parte si gatiti 3 minute.
Scoateți de pe grătar, curățați coaja înapoi, reveniți la grătarul înalt pentru a marca și carbonizați ușor porumbul pe toate părțile, rotind și jockeying între mediu și înalt, după cum este necesar, timp de 5 până la 7 minute în total.
Scoateți porumbul de pe grătar și periați generos cu pesto. Strângeți var peste urechi și presărați cu fleur de sel.
Se servește cu orice var rămas și pete de unt pe lateral.