Gatiti cartea: porumb cu condimente aromate

Gatiti cartea: porumb cu condimente aromate
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Gătiți cartea: porumbul cu condimente aromate ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 305 calorii. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de canolan, semințe de muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: Budinca de porumb, Gatiti cartea: porumb la gratar pe stiulete, și Gatiti cartea: Corniest brioșe de porumb.

Instrucțiuni

1
Se toarnă uleiul într-o tigaie și se pune la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Între timp, combinați semințele de muștar, cardamomul, cuișoarele, scorțișoara și frunzele de dafin într-o ceașcă mică. Când uleiul este fierbinte, puneți toate condimentele întregi. De îndată ce semințele de muștar apar, câteva secunde, puneți ghimbirul și ardeii iute verzi. Se amestecă o dată sau de două ori și apoi se adaugă porumbul. Se amestecă timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
3
Adăugați sarea și smântâna. Continuați să amestecați și să gătiți încă un minut. Întoarceți focul la minim și gătiți 1 până la 2 minute, amestecând, până când toată crema este absorbită. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Puteți alege și arunca păstăile de cardamom, cuișoarele, scorțișoara și frunzele de dafin dacă îi serviți pe cei neobișnuiți cu condimentele întregi mari în alimentele lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista