Gatiti cartea: plăcintă cu brânză cremă de rubarbă cu căpșuni proaspete

Gatiti cartea: plăcintă cu brânză cremă de rubarbă cu căpșuni proaspete
Gatiti cartea: placinta cu branza crema de rubarba cu capsuni proaspete ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 916 calorii, 13g de proteine, și 63G de grăsime pe porție. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căpșuni, zahăr granulat, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: salata de spanac cu capsuni si nectarine, Gatiti cartea: Budinca de paine cu rubarba cu sos de whisky, și Plăcintă cu căpșuni și smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Frecați zahărul și amidonul de porumb împreună într-un castron mare, apoi adăugați rubarba și aruncați uniform până când sunt acoperite. Puneți amestecul de rubarbă în crusta de plăcintă pre-coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Coaceți în mijlocul cuptorului timp de 15 minute, apoi scoateți plăcinta din cuptor și reduceți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Între timp, faceți crema. Folosind un mixer portabil cu bătăi sau un mixer cu suport cu accesoriul cu palete, bateți crema de brânză și zahărul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
5
Adăugați ouăle pe rând, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare și răzuind ocazional părțile laterale ale bolului. Se amestecă vanilia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se toarnă crema în plăcintă și se întinde uniform și lin peste rubarbă. Întoarceți plăcinta la cuptor și coaceți la 350 de litri F timp de 25 până la 30 de minute sau până când crema se umflă în jurul marginilor, dar este încă ușor clătinată în mijloc. (Nu vă faceți griji; pe măsură ce plăcinta se răcește, Centrul Se va întări.) Se răcește la temperatura camerei pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați căpșunile deasupra plăcintei și praful cu zahărul cofetarilor chiar înainte de servire (o sită funcționează bine pentru aceasta) sau serviți fructe de pădure alături de felii individuale de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Depozitare: plăcinta se poate face cu o zi înainte, caz în care ar trebui să o refrigerați și să acoperiți cu căpșunile chiar înainte de servire. Acoperite cu folie de plastic, orice resturi se vor păstra la frigider timp de 2 până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
9
Pentru toate-patiserie plăcintă cu unt (- face 4 coji de plăcintă de 9 inci -)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
10
Puneți făina, zahărul și sarea într-un castron, amestecați pentru a combina, apoi puneți vasul la congelator pentru aproximativ 10 minute, până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Tăiați untul în cuburi de 1 inch, apoi adăugați-l în amestecul de făină și aruncați uniform pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
12
Tăiați untul în amestecul de făină folosind un blender de patiserie, un robot de bucătărie, un mixer electric sau mâinile, doar până când amestecul devine grosier și sfărâmicios și untul are aproximativ dimensiunea mazării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Amestecați apa și sucul de lămâie împreună, apoi stropiți peste ingredientele uscate, câte 1/3 cană, aruncând cu o furculiță pentru a distribui lichidul. Patiseria va fi șubredă, dar ar trebui să se țină împreună atunci când este strânsă în palma mâinii; dacă nu, adăugați o linguriță sau două suplimentare de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
14
Aruncați patiseria pe o suprafață de lucru ușor făinată și apăsați pe aluat, împăturindu-l pe sine de câteva ori până se ține împreună. Încercați să nu vă descurcați prea mult, altfel se va încălzi și poate deveni supradezvoltat. Împărțiți patiseria în 4 părți egale și formați fiecare bucată într-un disc gros de 1 inch. Înfășurați fiecare disc în folie de plastic și răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
15
Întindeți aluatul pe o suprafață făinoasă, folosind cea mai mică cantitate de făină posibilă. Începeți în centrul discului și, folosind o presiune uniformă, rulați aluatul spre margine, întorcând aluatul la fiecare câteva lovituri pentru a modela un cerc și pentru a preveni lipirea aluatului. Este o idee bună să răsturnați aluatul și să-l rotiți și pe cealaltă parte. Acest lucru îl ajută să-l mențină neted și, de asemenea, îl împiedică să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
16
Pentru a ușura căptușirea tigaiei, rulați patiseria puțin mai mare decât tigaia. Tăiați orice exces de aluat cu un cuțit. Andocați patiseria cu o furculiță. Acest lucru ajută la prevenirea contracției în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Odată ce aluatul este în tigaie, lăsați-l să se odihnească. Răciți crusta timp de 30 până la 60 de minute pentru a relaxa aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Depozitare: dacă sunt înfășurate bine, discurile se vor păstra până la 3 zile la frigider sau până la 3 luni la congelator. Dezghețați discurile înghețate în frigider peste noapte.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista