Gatiti cartea: plăcintă cu brânză cremă de rubarbă cu căpșuni proaspete

Gatiti cartea: placinta cu branza crema de rubarba cu capsuni proaspete ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 916 calorii, 13g de proteine, și 63G de grăsime pe porție. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căpșuni, zahăr granulat, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: salata de spanac cu capsuni si nectarine, Gatiti cartea: Budinca de paine cu rubarba cu sos de whisky, și Plăcintă cu căpșuni și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Frecați zahărul și amidonul de porumb împreună într-un castron mare, apoi adăugați rubarba și aruncați uniform până când sunt acoperite. Puneți amestecul de rubarbă în crusta de plăcintă pre-coaptă.
Coaceți în mijlocul cuptorului timp de 15 minute, apoi scoateți plăcinta din cuptor și reduceți cuptorul la 350 F.
Între timp, faceți crema. Folosind un mixer portabil cu bătăi sau un mixer cu suport cu accesoriul cu palete, bateți crema de brânză și zahărul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle pe rând, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare și răzuind ocazional părțile laterale ale bolului. Se amestecă vanilia și sarea.
Se toarnă crema în plăcintă și se întinde uniform și lin peste rubarbă. Întoarceți plăcinta la cuptor și coaceți la 350 de litri F timp de 25 până la 30 de minute sau până când crema se umflă în jurul marginilor, dar este încă ușor clătinată în mijloc. (Nu vă faceți griji; pe măsură ce plăcinta se răcește, Centrul Se va întări.) Se răcește la temperatura camerei pe un suport de sârmă.
Așezați căpșunile deasupra plăcintei și praful cu zahărul cofetarilor chiar înainte de servire (o sită funcționează bine pentru aceasta) sau serviți fructe de pădure alături de felii individuale de plăcintă.
Depozitare: plăcinta se poate face cu o zi înainte, caz în care ar trebui să o refrigerați și să acoperiți cu căpșunile chiar înainte de servire. Acoperite cu folie de plastic, orice resturi se vor păstra la frigider timp de 2 până la 3 zile.
Pentru toate-patiserie plăcintă cu unt (- face 4 coji de plăcintă de 9 inci -)
Puneți făina, zahărul și sarea într-un castron, amestecați pentru a combina, apoi puneți vasul la congelator pentru aproximativ 10 minute, până se răcește.
Tăiați untul în cuburi de 1 inch, apoi adăugați-l în amestecul de făină și aruncați uniform pentru a acoperi.
Tăiați untul în amestecul de făină folosind un blender de patiserie, un robot de bucătărie, un mixer electric sau mâinile, doar până când amestecul devine grosier și sfărâmicios și untul are aproximativ dimensiunea mazării.
Amestecați apa și sucul de lămâie împreună, apoi stropiți peste ingredientele uscate, câte 1/3 cană, aruncând cu o furculiță pentru a distribui lichidul. Patiseria va fi șubredă, dar ar trebui să se țină împreună atunci când este strânsă în palma mâinii; dacă nu, adăugați o linguriță sau două suplimentare de apă cu gheață.
Aruncați patiseria pe o suprafață de lucru ușor făinată și apăsați pe aluat, împăturindu-l pe sine de câteva ori până se ține împreună. Încercați să nu vă descurcați prea mult, altfel se va încălzi și poate deveni supradezvoltat. Împărțiți patiseria în 4 părți egale și formați fiecare bucată într-un disc gros de 1 inch. Înfășurați fiecare disc în folie de plastic și răciți timp de 1 oră.
Întindeți aluatul pe o suprafață făinoasă, folosind cea mai mică cantitate de făină posibilă. Începeți în centrul discului și, folosind o presiune uniformă, rulați aluatul spre margine, întorcând aluatul la fiecare câteva lovituri pentru a modela un cerc și pentru a preveni lipirea aluatului. Este o idee bună să răsturnați aluatul și să-l rotiți și pe cealaltă parte. Acest lucru îl ajută să-l mențină neted și, de asemenea, îl împiedică să se lipească.
Pentru a ușura căptușirea tigaiei, rulați patiseria puțin mai mare decât tigaia. Tăiați orice exces de aluat cu un cuțit. Andocați patiseria cu o furculiță. Acest lucru ajută la prevenirea contracției în timpul coacerii.
Odată ce aluatul este în tigaie, lăsați-l să se odihnească. Răciți crusta timp de 30 până la 60 de minute pentru a relaxa aluatul.
Depozitare: dacă sunt înfășurate bine, discurile se vor păstra până la 3 zile la frigider sau până la 3 luni la congelator. Dezghețați discurile înghețate în frigider peste noapte.