Gatiti cartea: Placinta lunga de praz
O porție conține 1543 calorii, 25g de proteine, și 104G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 83 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați o bucată de unt, câteva crenguțe de cimbru, praz și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Gatiti cartea: paste de pui si praz, Gătiți cartea: soldați de praz gătit lent cu slănină, și Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit.
Instrucțiuni
Stivați foile de foietaj și rulați-le pe lungime într-o bandă lungă și îngustă. Folosind partea din spate a unui cuțit, marcați un dreptunghi de aproximativ 1 inch în jurul interiorului marginii de patiserie, ca o ramă de imagine.
Tăiați prazul în trei secțiuni și îndepărtați frunza verde închis și fundul. Se spală cu grijă, apoi se fierbe până se fierbe în vinul alb, untul, cimbru, sare și piper timp de aprox. 20 de minute.
Se scoate din lichid și se usucă.
Așezați-le îngrijit unul lângă celălalt în dreptunghiul pe care l-ați creat în foietaj.
Acoperiți cu brânză de capră și periați marginile exterioare cu albuș de ou ușor bătut.
Coaceți plăcinta într-un cuptor preîncălzit la 400 litri F timp de aproximativ 25 de minute. Marginea va crește considerabil.