Gatiti cartea: pizza cu ou

Gatiti cartea: pizza cu ou
Gatiti cartea: Pizza ou ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 541 calorii, 28G de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,12 USD pe porție. Un amestec de sos marinara, ouă, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: Pizza siciliană, Gatiti cartea: Pizza cu cârnați și ardei, și Gatiti cartea: Fig, Taleggio, și Radicchio Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsând pizza în tigaie, așezați-o sub broiler până când brânza este gata până la punctul în care vă place brânza topită. Unora le place topit, dar totuși alb. Unora le plac micile bule maro la suprafață. Și Unora le place să meargă și mai departe: le place brânza topită cu adevărat rumenită și crocantă. Modul meu preferat personal de a mânca brânză topită este atunci când există puncte mici de maro peste tot, la fel ca punctele mici pe o banană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți și serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Revista