Gatiti cartea: PBJ
Nevoie de o farfurie vegană? Gatiti cartea: PBJ ar putea fi o reteta minunat pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 758 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pectină pudră, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: Placinta ciobanului, Gatiti cartea: Jammies, și Gatiti cartea: placinta cu afine.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați rubarba, 2 căni de zahăr și sucul de lămâie și dați-le la frigider peste noapte într-un recipient bine acoperit. A doua zi, într-o cratiță mică, aduceți amestecul de rubarbă și zahăr la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Într-un castron mic, combinați pectina și zahărul rămas de linguriță și temperați-l adăugând cantități mici de amestec de rubarbă fierbinte și amestecând-o rapid.
Adăugați-l în restul de rubarbă și readuceți cratița în aragaz și aduceți la fierbere.
Scoateți din căldură și puneți-l într-un recipient curat, cu un capac. După ce s-a răcit, închideți capacul și păstrați-l la frigider până la 2 săptămâni.
Întindeți uniform untul de arahide pe 4 felii de pâine.
Întindeți 2 linguri de jeleu pe fiecare dintre celelalte 4 felii. Închideți sandvișurile, tăiați-le în jumătăți și serviți.