Gatiti cartea: patrate de lamaie cu rozmarin

Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Gătiți cartea: pătratele de caș de lămâie cu rozmarin ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 179 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 53 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr granulat, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pătrate de caș de lămâie cu rozmarin – 'în bucătărie cu poftă bună', Gatiti Cartea: Piure De Cartofi De Usturoi Si Rozmarin, și Gatiti cartea: friptura de coaste de porc cu rozmarin si salvie.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Ungeți ușor tava de copt de 9 x 13 inci.
Pentru pâinea scurtă: combinați făina, untul, zahărul granulat, zahărul cofetarilor, rozmarinul și coaja de lămâie în robotul de bucătărie. Pulsați până se formează aluatul sfărâmicios, aproximativ opt până la zece impulsuri de 1 secundă. Apăsați aluatul în tigaia pregătită și coaceți până când pâinea scurtă este aurie în jurul marginilor, aproximativ 40 de minute.
Scoateți din cuptor și puneți-l pe suportul de răcire cu sârmă. Creșteți temperatura cuptorului la 350 F.
În timp ce pâinea scurtă se coace, pregătiți cașul de lămâie: într-un castron mare, amestecați ouăle, zahărul, sucul de lămâie, făina, coaja de lămâie și sarea.
Turnați cu grijă cașul de lămâie pe baza de pâine scurtă și readuceți tigaia la cuptor.
Coaceți până când toppingul este setat și scobitoarea introdusă în centru iese curată, aproximativ 20 de minute. Reveniți la suportul de răcire cu sârmă și lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de a tăia în pătrate. Acoperiți și refrigerați barele până la 3 zile.