Gatiti cartea: Pate de ficat de pui

Gatiti cartea: Pate de ficat de pui
Gatiti cartea: pateul de ficat de pui este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție conține 154 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați coniac, unt, salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Crostini de ficat de pui, Gatiti cartea: ciuperca cremoasa P. 6t. 8, și Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ficatul de pui în coniac timp de 3 până la 4 ore într-un loc răcoros; nu refrigera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2
Scurgeți ficatul și rezervați lichidul.
3
Saut saut in 1 lingura de unt pana se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Adăugați ficatul de pui, salvie și sare și piper după gust. Saut până când ficatul nu mai este roz în interior, aproximativ cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ficat De PuiFicat De Pui
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Transferați amestecul în vasul unui robot de bucătărie, adăugați untul rămas și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați coniacul rezervat și procesați încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
7
Se transferă într-un castron, se acoperă și se dă la frigider cel puțin 24 de ore înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mouton Cadet Bordeaux Rouge. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Un roșu dens, cu o nuanță purpurie pronunțată. Nasul este expresiv și complex, bogat în arome de fructe proaspete și coapte, în special cireș roșu și cireș morello, cu o notă de condiment. Atacul, asupra fructului, este bogat și suplu, mijlocul palatului plin și fructat pe taninuri mătăsoase. Arătând o lungime atractivă pe gust, are un finisaj proaspăt și picant care exprimă tot caracterul tipic al merlotului și calitatea foarte înaltă a vintage-ului.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista