Gatiti cartea: Pappardelle cu Escarole

Gatiti cartea: Pappardelle cu Escarole
Gatiti cartea: Pappardelle cu Escarole ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 336 calorii, 22g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, sare, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: escarole fierte cu fasole alba, Supă de linte și Escarole (Cook ' s Illustrated), și Gatiti cartea: PBJ.

Instrucțiuni

1
Puneți o oală mare cu apă la foc mare și începeți să o aduceți la fierbere. Între timp, într-o tigaie largă, încălziți ușor uleiul cu fulgii de chile uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați escarola, amestecând-o pentru a se ofili în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați vinul și apa; acoperiți parțial tigaia, lăsând escarola să gătească aproximativ 6 minute. Puneți pastele în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista