Gatiti cartea: pajiști Herb Salsa
Reteta gatiti cartea: pajiști Herb Salsa ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 3 și costă 86 de cenți pe porție. O porție conține 28 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână scallions, oțet de orez, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Gatiti cartea: Ceviche verde cu ierburi cu castravete, Gătiți cartea: filete într-o crustă proaspătă de ierburi, și Gatiti cartea: PBJ pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ierburile și scallionii într-un robot de bucătărie sau într-un mini-Tocător și procesați până la o pastă grosieră.
Adăugați oțetul și sarea și pulsați pentru a amesteca. Alternativ, folosiți un mortar și un pistil pentru a reduce verdeața la o pastă grosieră, apoi adăugați oțetul și sarea și amestecați bine. Gustați și reglați condimentul dacă doriți.
Transferați într-un castron mic de servire și serviți cu o lingură mică, astfel încât oaspeții să se poată ajuta singuri.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.