Gatiti cartea: Okra prajita crocanta
Gatiti cartea: Okra prăjită crocantă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.93 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 447 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet de vin, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti Cartea: Okra Prajita, Gatiti cartea: Mar (sau pere) Bacon Crisp, și Gatiti Cartea: Honey Crisp Apple Cake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 225 de grade.
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă de 12 inci sau într-o caserolă din fontă emailată de 3 litri până când temperatura de pe un termometru cu bomboane citește 375 de grade.
Într-un castron mare, amestecați ouăle și laptele până când sunt bine combinate, aproximativ 1 minut. Într-un castron mediu, cernem făina de porumb, făina, sarea și piperul împreună de două ori.
Adăugați okra în amestecul de ouă și aruncați până când este acoperit uniform. Împrăștiați jumătate de dragă peste okra și aruncați pentru a acoperi. Împrăștiați draga rămasă peste okra și aruncați din nou.
Transferați aproximativ o treime din okra în ulei cu o lingură cu fante și prăjiți-le în loturi, rotind după cum este necesar cu lingura, până când feliile se rumenesc peste tot, aproximativ 2 minute pe lot.
Folosind lingura cu fante, transferați okra pe o farfurie căptușită cu o grosime dublă de prosoape de hârtie. Când s-a scurs, transferați într-un vas de servire din ceramică care ține bine căldura și introduceți-l în cuptor până când este gata de servit.
Pudrați okra cu fulgi de ardei roșu și sare de mare, dacă doriți, și treceți o cruetă de oțet de piper în jurul mesei când serviți.
Timp: 2 minute pentru pregătire, 24 de ore pentru răcire
Cu o pâlnie, turnați oțetul într-o cruetă.
Adăugați ardeii iute și folosiți un bețișor sau mânerul unei linguri de lemn pentru a le scufunda, dacă este necesar. Închideți cruetul și puneți-l în frigider. Oțetul va fi bine infuzat în 24 de ore și se va păstra luni întregi la frigider.