Gatiti cartea: muschi de vita cu rulouri de hrean si Nasturel

Gatiti cartea: muschi de vita cu rulouri de hrean si Nasturel
Gatiti cartea: muschiulet de vita cu hrean si Nasturel role ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 379 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de suc de lămâie, filet de vită, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gatiti cartea: Carpaccio de muschi de vita cu cimbru, Gatiti cartea: muschi de vita prajit cu sos de unt de vin rosu, și Gatiti cartea: salata de Nasturel si andive cret cu crutoane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați carnea de vită cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați liberal cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Încrustați fileul cu cimbru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Se fierbe pe grătar la foc mare timp de 2 minute pe fiecare parte până se formează o crustă frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți din tigaie și stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline, oțet balsamic și 1 lingură de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se pune la frigider să se răcească timp de 20 de minute.
6
În timp ce carnea se răcește, puneți hreanul, crinculme fraiche și sucul rămas într-un castron și amestecați bine. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Pentru asamblare, feliați carnea de vită subțire și întindeți fiecare felie cu cremă de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Așezați izvoare de năsturel în centru și înfășurați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
9
Serviți pe un platou.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista