Gatiti cartea: Mousse de ciocolata cu seminte de Cardamom

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook the Book: Mousse de ciocolată cu semințe de Cardamom. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 512 calorii, 8g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați semințe de cardamom, zahăr, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Gatiti cartea: cel mai bun Mousse de ciocolata, Gatiti cartea: Mousse de ciocolata simpla, și Gatiti cartea: macaroane de sofran-Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti albusurile pana se spumeaza, apoi adaugati treptat zaharul si bateti pana se omogenizeaza si ferm, dar nu se usuca sau tare. Lăsați albii în castron cu măturică.
Puneți ciocolata, apa și cardamomul într-un castron de 1 litru și puneți-l peste o tigaie cu apă clocotită. Amestecați ocazional până când ciocolata s-a topit, apoi opriți focul și scoateți vasul. Bateți rapid gălbenușurile de ou în ciocolată, apoi adăugați untul și amestecați-l până dispare. Dacă pare să dureze ceva timp să se topească, întoarceți vasul în tigaia cu apă fierbinte pentru a accelera lucrurile, dar fără a porni focul. Nu vrei să riști să gătești ouăle.
Odată ce untul s-a topit, reveniți la albușurile de ou și bateți-le câteva secunde pentru a le reuni. Îndoiți-le în amestecul de ciocolată, apoi împărțiți totul între preparatele de desert și dați-le la frigider. Se va stabili într-o oră sau cam asa ceva.
Pentru a servi, fie turnați smântâna deasupra, astfel încât fiecare mușcătură de mousse să vină cu puțină smântână în ea, fie bateți până când este moale și aerisită, îndulciți-o cu o linguriță sau două de zahăr, apoi îngrămădiți-o peste mousse.