Gatiti cartea: Migas
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten și vegetariană? Gatiti cartea: Migas ar putea fi o reteta extraordinara de incercat. Această rețetă face 6 porții cu 398 calorii, 21g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 9 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de ouă, sare și piper, portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: PBJ, Gatiti cartea: oală fierbinte de somon, și Etichetă: Sachertorte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți prin a toca aproximativ ceapa, ardeii grași și roșiile. Tăiați fin jalapele proaspete de jalape, îndepărtând membranele albe și semințele, folosind mănuși de unică folosință pentru a vă proteja mâinile.
Într-un castron, bateți ușor ouăle și jumătate și jumătate. Se condimentează ușor cu sare și piper.
În cele din urmă, într-o tigaie mică, prăjiți tortilele de porumb în ulei de canola până când abia sunt crocante. Nu exagera.
Prăjiți-le doar până când nu mai sunt floppy.
Scurgeți tortilele prăjite pe un prosop de hârtie, apoi așezați-le pe o tăietură. Cu un cuțit ascuțit, tăiați tortilele în fâșii.
Apoi întoarceți-le în cealaltă direcție și tăiați în pătrate mari. Pune deoparte.
Într-o tigaie, la foc mediu-mare, gătiți ceapa și ardeii grași în uleiul de măsline și untul până când dezvoltă puțină culoare.
Vrei ca legumele să aibă niște zone maro și negre, dar să nu fie umede sau moi.
Apoi, aruncați roșiile în tigaie și gătiți timp de 1 minut.
Apoi aruncați chipsurile de tortilla și jalapele arkulos. Se amestecă amestecul și se reduce focul la minim.
Când tigaia s-a răcit ușor, se toarnă amestecul de ouă.
Cu o spatulă, pliați foarte ușor amestecul împreună, permițând ouălor să gătească încet. Nu amestecați amestecul, ci doar întoarceți-l ușor.
Când ouăle sunt fierte, aruncați brânza și o mulțime de coriandru tocat. Gustați pentru a verifica condimentul, adăugând mai multă sare, piper sau brânză, după cum este necesar. Mereu adaug brânză, este un obicei al meu.
Se acoperă cu o păpușă de smântână și se servește pe o farfurie cu felii de portocale sau alte fructe proaspete.