Gatiti cartea: Mascarpone-toast francez umplut

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Cook the Book: Mascarpone-toast francez umplut. Această rețetă face 4 porții cu 2942 calorii, 36g de proteine, și 199g de grăsime fiecare. Pentru $10.99 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Gatiti cartea: sunca, Brie, și mere pâine prăjită franceză Panini, Gatiti cartea: pâine prăjită franceză cu mere ras și Bacon bere Brats, și Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Căpșuni Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați mascarpone, smântână și zahăr într-un castron mic.
Adăugați ciocolata topită și amestecați până se încorporează.
Întindeți aproximativ 2 linguri de amestec pe o felie de brioșă și acoperiți cu o altă felie. Repetați cu feliile rămase, făcând 6 sandvișuri.
Într-un castron puțin adânc, amestecați ouăle și jumătate și jumătate.
Preîncălziți o plită antiaderentă sau o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați 1 lingură de unt. Înmuiați fiecare sandviș în ou și jumătate și jumătate, întorcându-vă pentru a înmuia ambele părți.
Lăsați orice exces să picure înapoi în vas.
Așezați sandvișul pe plită. Repetați doar cu câte sandvișuri se potrivesc confortabil în grătar și gătiți timp de aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Transferați pe un platou și acoperiți pentru a vă încălzi.
Adăugați mai mult unt în tigaie după cum este necesar și gătiți sandvișurile rămase.
Feliați fiecare sandviș în jumătate pe diagonală și serviți 3 jumătăți de persoană. Folosind un microplan, radeți ciocolata deasupra.
Se servește cu sirop de arțar.