Gatiti cartea: macrou afumat pe paine prajita

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Smoked macrou on Toast. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 468 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână baghetă, file de păstrăv, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Topper de pâine prăjită cu macrou afumat și sfeclă roșie, Gatiti cartea: Mascarpone-toast francez umplut, și Gatiti cartea: păstrăv afumat răspândit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartoful și cățelul de usturoi într-o cratiță mică, acoperiți cu apă, condimentați cu sare și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până când cartoful este foarte moale, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid.
Puneți cartoful într-un castron cu un tocător de cartofi cât este încă cald.
Adăugați macroul și uleiul și amestecați cu tocătorul de cartofi sau o furculiță până când este suficient de neted și slăbit pentru a se răspândi. Subțire după cum este necesar cu apa rezervată de cartofi.
Se adaugă crincormme fraiche și se condimentează cu piper. Gustați și reglați condimentul dacă este necesar. Se amestecă arpagicul.
Se întinde pe pâine prăjită și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.