Gatiti cartea: macrou afumat pe paine prajita

Gatiti cartea: macrou afumat pe paine prajita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Smoked macrou on Toast. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 468 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână baghetă, file de păstrăv, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Topper de pâine prăjită cu macrou afumat și sfeclă roșie, Gatiti cartea: Mascarpone-toast francez umplut, și Gatiti cartea: păstrăv afumat răspândit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartoful și cățelul de usturoi într-o cratiță mică, acoperiți cu apă, condimentați cu sare și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până când cartoful este foarte moale, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid.
3
Puneți cartoful într-un castron cu un tocător de cartofi cât este încă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați macroul și uleiul și amestecați cu tocătorul de cartofi sau o furculiță până când este suficient de neted și slăbit pentru a se răspândi. Subțire după cum este necesar cu apa rezervată de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacrouMacrou
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
5
Se adaugă crincormme fraiche și se condimentează cu piper. Gustați și reglați condimentul dacă este necesar. Se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6
Se întinde pe pâine prăjită și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate72
Revista