Gatiti cartea: Maccheroni alla Chitarra cu Rag Abruzzese si Palottine

Gatiti cartea: Maccheroni alla Chitarra cu Rag Abruzzese si Palottine
Gatiti cartea: Maccheroni alla Chitarra cu Rag Abruzzese si Palottine ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 482 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 48 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați făină de semolă, roșii, vițel măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gătiti cartea: Farfalle Abruzzese cu vițel, Porcini și spanac, Gatiti cartea: anellini alla Pecorara, și Gatiti cartea: Spaghetti alla Carbonara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru Rag-ul toate ' Abruzzese: încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez mare sau într-o altă oală cu fund greu plasată la foc mediu. Condimentați bucățile de carne cu puțină sare și piper și adăugați-le în oală. Se rumenesc timp de 3 până la 4 minute, apoi se întorc bucățile pentru a rumeni cealaltă parte, încă 3 până la 4 minute. Continuați să rumeniți carnea până când este bine arsă peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Scoateți bucățile pe o farfurie sau castron adânc. Pune oala deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Treceți roșiile printr-o moară alimentară prevăzută cu discul cu cele mai mici găuri. Aruncați solidele. Puneți roșiile măcinate deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Puneți oala la foc mediu și adăugați uleiul de măsline extravirgin. Se amestecă ceapa, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe aproximativ 5 minute, sau până când ceapa este strălucitoare și începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă roșiile, se ridică focul la mediu-mare și se aduce la foc mic. Întoarceți carnea în oală și reduceți focul la mediu-mic sau mic pentru a menține un foc mic. Acoperiți parțial și lăsați sosul să fiarbă, amestecându-l din când în când, timp de aproximativ 3 ore, sau până când carnea este foarte fragedă și sosul este îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați un strop sau două de apă dacă sosul se îngroașă prea mult înainte ca carnea să fie gata. Gustați și reglați condimentul cu sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Opriți căldura.
8
Scoateți carnea din oală înainte de a folosi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Pentru aluatul proaspăt de Paste cu ou: pentru a amesteca aluatul în robotul de bucătărie: puneți 2 căni de făină "00", 1 lingură de făină de semolă, sare și nucșoară în vasul de lucru și pulsați scurt pentru a combina. Spargeți ouăle în vasul de lucru și stropiți în 1 lingură de ulei de măsline. Procesați amestecul până când formează firimituri care arată ca niște caș mic. Strângeți puțin amestecul și rotiți-l. Ar trebui să formeze o minge moale. Dacă amestecul pare uscat, stropiți în restul de 1 lingură de ulei și pulsați scurt. Dacă pare prea umed și lipicios, adăugați făină suplimentară, 1 lingură la un moment dat și pulsați scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
Aluat De PasteAluat De Paste
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Întoarceți amestecul pe o suprafață de lucru curată presărată ușor cu făină de semolă și apăsați-l împreună cu mâinile pentru a forma o bilă aspră. Frământați aluatul: folosind palma mâinii, împingeți aluatul ușor, dar ferm, departe de dvs., apoi pliați-l spre dvs. Rotiți aluatul cu un sfert de tură și repetați mișcarea de împingere și pliere. Continuați să frământați câteva minute până când aluatul este neted și mătăsos. Formați-o într-o bilă și înfășurați-o bine în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
11
Lăsați aluatul să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de a-l întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1
Combinați 2 1/4 căni de făină "00", 1 lingură de făină de semolă, sare și nucșoară pe o suprafață de lucru curată și îngrămădiți într-o movilă. Faceți o fântână în centrul movilei și rupeți ouăle în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline în fântână. Cu o furculiță, rupeți gălbenușurile și amestecați ouăle și uleiul. Folosind furculița, trageți treptat făina din peretele interior al puțului în amestecul de ouă până când are o consistență asemănătoare bateriei. Lucrați cu atenție, astfel încât să nu rupeți peretele de făină, provocând epuizarea amestecului de ouă și lucrurile să se dezordoneze. (Dacă se întâmplă acest lucru, nu vă panicați; folosiți doar palmele pentru a scoate amestecul de ouă și puneți-l înapoi în făină.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Acum, folosiți-vă mâinile pentru a desena peretele rămas de făină peste amestecul de ouă îngroșat și începeți să-l amestecați și să-l frământați. Folosind palma mâinii, împingeți aluatul ușor, dar ferm, departe de dvs., apoi pliați-l spre dvs. Rotiți aluatul cu un sfert de tură și repetați mișcarea de împingere și pliere. Folosiți un răzuitor de aluat pentru a disloca orice bucăți lipite de suprafața de lucru. Aluatul va începe ca o masă shaggy, dar în cele din urmă va deveni neted pe măsură ce îl frământați timp de câteva minute. Nu puteți folosi toată făina de pe suprafața de lucru. Când aluatul este neted și mătăsos, formați-l într-o bilă și înfășurați-l bine în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Lăsați-l să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de a-l întinde.
5
Întinderea aluatului: configurați mașina de paste cu rolele pe cea mai largă setare (#1 pe mașina mea standard Marcato Atlas). Împrăștiați puțină făină de semolă pe suprafața de lucru din jurul mașinii și aveți mai multe la îndemână pentru stropirea aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
6
Tăiați aluatul în patru bucăți egale și împachetați trei bucăți. Frământați scurt piesa rămasă pe suprafața de lucru. Apoi, folosind un sucitor sau bătându-l cu călcâiul mâinii, formați aluatul într-un oval de 3 până la 4 în lungime și aproximativ 3 în lățime. Alimentați aluatul prin rolele mașinii de paste, apoi așezați banda pe suprafața de lucru. Îndoiți aluatul în treimi, ca și cum ați plia o scrisoare de afaceri, presărați cu puțină semolă și treceți-l din nou prin role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Repetați procesul de pliere și rulare de câteva ori, până când banda de aluat este netedă. Mutați setarea rolei la următoarea crestătură mai îngustă și treceți fâșia de aluat prin setare de două ori, stropind-o cu puțină semolă de fiecare dată pentru a nu se lipi și apoi mutați crestătura la următoarea setare. Continuați să treceți aluatul prin role de două ori la fiecare setare, până când l-ați întins la grosimea corespunzătoare. Acest lucru va depinde de tăierea pe care o faceți, așa că asigurați-vă că citiți cu atenție rețetele individuale și instrucțiunile pentru tăierea diferitelor forme. Majoritatea rețetelor, inclusiv cele pentru ravioli și lasagne, necesită întinderea aluatului foarte subțire—aproximativ 1/16 in—deși unele tăieturi necesită o foaie mai groasă. Pe mașina mea, trecând aluatul prin cea de-a doua cea mai îngustă setare a rolei (#
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
RavioliRavioli
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
produce o foaie de paste foarte subțire, așa că de obicei nu mă întind peste acea setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
După ce v-ați întins bucata de aluat (va fi o panglică destul de lungă, în funcție de cât de subțire ați întins-o), așezați-o pe o suprafață prăfuită cu semolă și acoperiți-o ușor cu folie de plastic în timp ce întindeți restul de 3 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1
Puneți vițelul, sarea, nucșoara și oul într-un castron și amestecați bine (îmi folosesc mâinile). Cu degetele, ciupiți o bucată foarte mică din amestec și rotiți—o într-o bilă mică-nu mult mai mare decât un năut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați chifteaua pe o tavă sau un platou curat. Repetați până când ați rulat tot amestecul de vițel în chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Se toarnă uleiul vegetal la o adâncime de 1/4 in într-o tigaie, se pune la foc mediu-mare și se încălzește la 375 km f pe un termometru de prăjit. Dacă nu aveți un termometru, aruncați cu grijă o chiftelă în uleiul fierbinte; dacă sfârâie la contact, uleiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați un platou căptușit cu un strat dublu de prosoape de hârtie sau o pungă mare, simplă, de hârtie maro, lângă aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
5
Adăugați cu grijă chiftelele în uleiul fierbinte, lucrând în loturi pentru a evita aglomerarea tigaiei. Prăjiți-le, întorcându-le din când în când cu o spatulă, o lingură cu fante sau chiar o furculiță, timp de aproximativ 4 minute, sau până când se rumenesc ușor. Folosiți o lingură cu fante sau un skimmer pentru a îndepărta chiftelele pe platoul pregătit. Repetați până când toate chiftelele sunt prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
SkimmerSkimmer
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați chiftelele în oală cu cârpa. Puneți sosul la foc mic la foc mediu-mic, apoi reduceți focul la minim, acoperiți și păstrați sosul la foc mic în timp ce gătiți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Aduceți o oală foarte mare sau un vas de apă la fierbere și sare generos. Aruncați cu grijă fiecare "cuib" maccheroni în apa clocotită și amestecați pentru a separa firele. Acoperiți oala până când apa revine la fierbere, apoi descoperiți și gătiți doar câteva minute sau până când este foarte al dente. Gustați un fir pentru a vă asigura că este ușor gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scurgeți pastele într-o strecurătoare așezată în chiuvetă, rezervând aproximativ 1 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Întoarceți pastele scurse în oală și lingurați aproximativ două treimi din sos peste ea. Aruncați ușor pastele și sosul pentru a le combina bine, adăugând un strop sau două din apa de gătit, dacă este necesar, pentru a slăbi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Transferați pastele îmbrăcate într-un bol de servire încălzit sau boluri individuale puțin adânci și lingurați sosul rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Se presară cu puțin Parmigiano și se servește imediat. Treceți brânză suplimentară la masă, împreună cu un castron mic de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista