Gatiti cartea: Maccheroni alla Chitarra cu Rag Abruzzese si Palottine

Gatiti cartea: Maccheroni alla Chitarra cu Rag Abruzzese si Palottine
Gatiti cartea: Maccheroni alla Chitarra cu Rag Abruzzese si Palottine ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 482 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 48 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați făină de semolă, roșii, vițel măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gătiti cartea: Farfalle Abruzzese cu vițel, Porcini și spanac, Gatiti cartea: anellini alla Pecorara, și Gatiti cartea: Spaghetti alla Carbonara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru Rag-ul toate ' Abruzzese: încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez mare sau într-o altă oală cu fund greu plasată la foc mediu. Condimentați bucățile de carne cu puțină sare și piper și adăugați-le în oală. Se rumenesc timp de 3 până la 4 minute, apoi se întorc bucățile pentru a rumeni cealaltă parte, încă 3 până la 4 minute. Continuați să rumeniți carnea până când este bine arsă peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scoateți bucățile pe o farfurie sau castron adânc. Pune oala deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Treceți roșiile printr-o moară alimentară prevăzută cu discul cu cele mai mici găuri. Aruncați solidele. Puneți roșiile măcinate deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Puneți oala la foc mediu și adăugați uleiul de măsline extravirgin. Se amestecă ceapa, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe aproximativ 5 minute, sau până când ceapa este strălucitoare și începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se toarnă roșiile, se ridică focul la mediu-mare și se aduce la foc mic. Întoarceți carnea în oală și reduceți focul la mediu-mic sau mic pentru a menține un foc mic. Acoperiți parțial și lăsați sosul să fiarbă, amestecându-l din când în când, timp de aproximativ 3 ore, sau până când carnea este foarte fragedă și sosul este îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați un strop sau două de apă dacă sosul se îngroașă prea mult înainte ca carnea să fie gata. Gustați și reglați condimentul cu sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Opriți căldura.
8
Scoateți carnea din oală înainte de a folosi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Pentru aluatul proaspăt de Paste cu ou: pentru a amesteca aluatul în robotul de bucătărie: puneți 2 căni de făină "00", 1 lingură de făină de semolă, sare și nucșoară în vasul de lucru și pulsați scurt pentru a combina. Spargeți ouăle în vasul de lucru și stropiți în 1 lingură de ulei de măsline. Procesați amestecul până când formează firimituri care arată ca niște caș mic. Strângeți puțin amestecul și rotiți-l. Ar trebui să formeze o minge moale. Dacă amestecul pare uscat, stropiți în restul de 1 lingură de ulei și pulsați scurt. Dacă pare prea umed și lipicios, adăugați făină suplimentară, 1 lingură la un moment dat și pulsați scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
Aluat De PasteAluat De Paste
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Întoarceți amestecul pe o suprafață de lucru curată presărată ușor cu făină de semolă și apăsați-l împreună cu mâinile pentru a forma o bilă aspră. Frământați aluatul: folosind palma mâinii, împingeți aluatul ușor, dar ferm, departe de dvs., apoi pliați-l spre dvs. Rotiți aluatul cu un sfert de tură și repetați mișcarea de împingere și pliere. Continuați să frământați câteva minute până când aluatul este neted și mătăsos. Formați-o într-o bilă și înfășurați-o bine în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Lăsați aluatul să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de a-l întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1
Combinați 2 1/4 căni de făină "00", 1 lingură de făină de semolă, sare și nucșoară pe o suprafață de lucru curată și îngrămădiți într-o movilă. Faceți o fântână în centrul movilei și rupeți ouăle în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline în fântână. Cu o furculiță, rupeți gălbenușurile și amestecați ouăle și uleiul. Folosind furculița, trageți treptat făina din peretele interior al puțului în amestecul de ouă până când are o consistență asemănătoare bateriei. Lucrați cu atenție, astfel încât să nu rupeți peretele de făină, provocând epuizarea amestecului de ouă și lucrurile să se dezordoneze. (Dacă se întâmplă acest lucru, nu vă panicați; folosiți doar palmele pentru a scoate amestecul de ouă și puneți-l înapoi în făină.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Acum, folosiți-vă mâinile pentru a desena peretele rămas de făină peste amestecul de ouă îngroșat și începeți să-l amestecați și să-l frământați. Folosind palma mâinii, împingeți aluatul ușor, dar ferm, departe de dvs., apoi pliați-l spre dvs. Rotiți aluatul cu un sfert de tură și repetați mișcarea de împingere și pliere. Folosiți un răzuitor de aluat pentru a disloca orice bucăți lipite de suprafața de lucru. Aluatul va începe ca o masă shaggy, dar în cele din urmă va deveni neted pe măsură ce îl frământați timp de câteva minute. Nu puteți folosi toată făina de pe suprafața de lucru. Când aluatul este neted și mătăsos, formați-l într-o bilă și înfășurați-l bine în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Lăsați-l să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de a-l întinde.
5
Întinderea aluatului: configurați mașina de paste cu rolele pe cea mai largă setare (#1 pe mașina mea standard Marcato Atlas). Împrăștiați puțină făină de semolă pe suprafața de lucru din jurul mașinii și aveți mai multe la îndemână pentru stropirea aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
6
Tăiați aluatul în patru bucăți egale și împachetați trei bucăți. Frământați scurt piesa rămasă pe suprafața de lucru. Apoi, folosind un sucitor sau bătându-l cu călcâiul mâinii, formați aluatul într-un oval de 3 până la 4 în lungime și aproximativ 3 în lățime. Alimentați aluatul prin rolele mașinii de paste, apoi așezați banda pe suprafața de lucru. Îndoiți aluatul în treimi, ca și cum ați plia o scrisoare de afaceri, presărați cu puțină semolă și treceți-l din nou prin role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Repetați procesul de pliere și rulare de câteva ori, până când banda de aluat este netedă. Mutați setarea rolei la următoarea crestătură mai îngustă și treceți fâșia de aluat prin setare de două ori, stropind-o cu puțină semolă de fiecare dată pentru a nu se lipi și apoi mutați crestătura la următoarea setare. Continuați să treceți aluatul prin role de două ori la fiecare setare, până când l-ați întins la grosimea corespunzătoare. Acest lucru va depinde de tăierea pe care o faceți, așa că asigurați-vă că citiți cu atenție rețetele individuale și instrucțiunile pentru tăierea diferitelor forme. Majoritatea rețetelor, inclusiv cele pentru ravioli și lasagne, necesită întinderea aluatului foarte subțire—aproximativ 1/16 in—deși unele tăieturi necesită o foaie mai groasă. Pe mașina mea, trecând aluatul prin cea de-a doua cea mai îngustă setare a rolei (#
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
RavioliRavioli
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
8
produce o foaie de paste foarte subțire, așa că de obicei nu mă întind peste acea setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
9
După ce v-ați întins bucata de aluat (va fi o panglică destul de lungă, în funcție de cât de subțire ați întins-o), așezați-o pe o suprafață prăfuită cu semolă și acoperiți-o ușor cu folie de plastic în timp ce întindeți restul de 3 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Puneți vițelul, sarea, nucșoara și oul într-un castron și amestecați bine (îmi folosesc mâinile). Cu degetele, ciupiți o bucată foarte mică din amestec și rotiți—o într-o bilă mică-nu mult mai mare decât un năut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați chifteaua pe o tavă sau un platou curat. Repetați până când ați rulat tot amestecul de vițel în chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Se toarnă uleiul vegetal la o adâncime de 1/4 in într-o tigaie, se pune la foc mediu-mare și se încălzește la 375 km f pe un termometru de prăjit. Dacă nu aveți un termometru, aruncați cu grijă o chiftelă în uleiul fierbinte; dacă sfârâie la contact, uleiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați un platou căptușit cu un strat dublu de prosoape de hârtie sau o pungă mare, simplă, de hârtie maro, lângă aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
5
Adăugați cu grijă chiftelele în uleiul fierbinte, lucrând în loturi pentru a evita aglomerarea tigaiei. Prăjiți-le, întorcându-le din când în când cu o spatulă, o lingură cu fante sau chiar o furculiță, timp de aproximativ 4 minute, sau până când se rumenesc ușor. Folosiți o lingură cu fante sau un skimmer pentru a îndepărta chiftelele pe platoul pregătit. Repetați până când toate chiftelele sunt prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
SkimmerSkimmer
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați chiftelele în oală cu cârpa. Puneți sosul la foc mic la foc mediu-mic, apoi reduceți focul la minim, acoperiți și păstrați sosul la foc mic în timp ce gătiți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Aduceți o oală foarte mare sau un vas de apă la fierbere și sare generos. Aruncați cu grijă fiecare "cuib" maccheroni în apa clocotită și amestecați pentru a separa firele. Acoperiți oala până când apa revine la fierbere, apoi descoperiți și gătiți doar câteva minute sau până când este foarte al dente. Gustați un fir pentru a vă asigura că este ușor gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Scurgeți pastele într-o strecurătoare așezată în chiuvetă, rezervând aproximativ 1 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Întoarceți pastele scurse în oală și lingurați aproximativ două treimi din sos peste ea. Aruncați ușor pastele și sosul pentru a le combina bine, adăugând un strop sau două din apa de gătit, dacă este necesar, pentru a slăbi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Transferați pastele îmbrăcate într-un bol de servire încălzit sau boluri individuale puțin adânci și lingurați sosul rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Se presară cu puțin Parmigiano și se servește imediat. Treceți brânză suplimentară la masă, împreună cu un castron mic de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista