Gatiti cartea: Lasagna cu ricotta de conopida prajita si spanac
![Gatiti cartea: Lasagna cu ricotta de conopida prajita si spanac](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/207571.webp?v=1708597674)
Rețeta gătește cartea: Lasagna cu Ricottan de conopidă prăjită și spanac ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 2 ore. Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 368 calorii, 22g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 322 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de mai multe ardei, roșii conservate, fulgi de drojdie nutrițională și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este excelent. Încercați Gatiti cartea: Gnocchi de morcov prăjit și Ricotta cu unt de ierburi, Gatiti cartea: conopida prajita cu seminte de chimen cu iaurt Sarat, menta si seminte de rodie, și Gatiti cartea: branza de capra si clatite Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În primul rând, vom prăji conopida. Preîncălziți cuptorul la 400 km F. tapetați o foaie de copt mare, cu margini, cu hârtie pergament; în acest fel conopida nu se va lipi.
Așezați conopida pe foaie și stropiți uleiul peste ea. Pulverizați-l cu spray de gătit antiaderent și presărați cu 1/4 linguriță de sare. Aruncați-l cu mâinile pentru a vă asigura că totul este sărat.
Răspândiți conopida într-un singur strat și coaceți timp de 10 minute, apoi răsturnați-o cu o spatulă. Nu trebuie să răsturnați fiecare, așa că nu primiți toc despre asta.
Coaceți încă 15 până la 20 de minute, până când se rumenesc ușor, fraged și prăjit.
Între timp, zdrobiți tofu într-un bol de amestecare. Folosiți-vă mâinile pentru a zdrobi tofu-ul, strângându-l între degete, până când are consistența brânzei ricotta.
Adăugați drojdia nutritivă, sucul de lămâie, piperul și sarea rămasă. Folosiți o furculiță pentru a amesteca bine.
Când conopida este gata, transferați-o în vasul de amestecare cu amestecul de tofu. Folosiți un masher de cartofi pentru a-l zdrobi foarte bine, timp de aproximativ un minut. Dacă nu pare să se zdrobească suficient cu mașina de tocat cartofi, câteva leguminoase din robotul de bucătărie ar trebui să-l facă frumos și sfărâmicios. Pune deoparte.
Pentru a pregăti sosul, amestecați toate ingredientele împreună și lăsați-le deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se toarnă un strat subțire de sos roșu pe fundul unei caserole pătrate de 8 inci. Tapetați cu un strat de tăiței.
Se întinde cu o treime din ricotta de conopidă.
Strat cu 3/4 cană de frunze de spanac.
Se toarnă aproximativ o cană de sos.
Strat cu tăiței, se toarnă mai întâi sosul, apoi se stratifică cu ricotta. Acest strat nu are spanac.
Presărați cu un strat de măsline și apăsați-l în tofu.
Coaceți timp de 40 de minute, până când blatul se rumeneste. Puteți să-l serviți imediat sau să-l lăsați să se răcească puțin mai întâi, orice vă plutește barca!