Gatiti cartea: lamaie dulce si napolitane de masline negre

Dacă 21 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., gatiti cartea: lamaie dulce și napolitane de măsline negre ar putea fi un extraordinar fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 101 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, scorțișoară, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gatiti cartea: Negru de măsline și castravete Tramezzini, Gătiți cartea: Mini Blinis de măsline negre cu Mascarpone roz, somon și sfeclă conservată, și Gatiti cartea: ceai dulce Lemon Chess Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și porniți căldura până la 375 F.
Amestecați împreună făina, măslinele, zahărul, praful de copt, coaja, scorțișoara și sarea într-un castron mediu.
Bateți împreună uleiul și oul, turnați amestecul în ingredientele uscate și amestecați cu mâinile până când aluatul nu mai pare uscat și se ține împreună când este stors, 1 până la 2 minute.
Umpleți un castron mic cu zahăr și puneți-l în apropiere. Scoateți 1 lingură (aproximativ 1 uncie) de aluat, rulați-l într-o bilă și acoperiți-l cu zahărul.
Așezați-l într-un colț al unei foi de pergament tăiate pentru a se potrivi foii de copt, așezați o altă bucată de pergament deasupra și, folosind un sucitor, rotiți mingea într-un cerc de 3 1/2 până la 4 inci, cu o grosime redusă de 1/16 inci. Marginile vor fi zdrențuite; așa ar trebui să fie. Repetați cu încă 5 napolitane pe aceeași formă. Ridicați foaia superioară și alunecați pergamentul cu fursecurile pe foaia de copt.
Coaceți până când napolitanele sunt tivite cu maro și pietricele deasupra, 10 până la 12 minute. Glisați pergamentul pe un suport de răcire cu sârmă. Repetați cu aluatul rămas. Odată răcite, napolitanele se vor păstra într-un recipient etanș timp de câteva zile, dar mă îndoiesc că vor rămâne atât de mult.