Gatiti cartea: inghetata de paine Bruna

Gatiti cartea: inghetata de paine Bruna
Gatiti cartea: inghetata de paine Bruna este un vegetarian desert. Această rețetă servește 6. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 558 calorii. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână extract de rom, zahăr brun, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Gatiti cartea: Cardamom-zahar brun Snickerdoodles, Gatiti cartea: Ricottan proaspat si Ravioli de ou cu unt brun, și Gatiti cartea: painea Pakora.

Instrucțiuni

1
Procesați pâinea într-un robot de bucătărie până se transformă în firimituri. Măsurați 1/2 cană, întindeți-o pe o foaie de copt și prăjiți până se rumenesc, dar nu se ard. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Combinați smântâna, laptele și zahărul brun într-o cratiță medie și gătiți la foc mediu, amestecând continuu, până când este fierbinte, dar nu clocotește. Temperați gălbenușurile turnând încet 1 cană din amestecul fierbinte în gălbenușuri, în timp ce bateți constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se toarnă amestecul de gălbenuș de ou în oală în timp ce se amestecă și se gătește până se îngroașă ușor și se fierbe la abur, dar nu clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se ia de pe foc.
5
Se toarnă amestecul printr-o sită și se amestecă extractul de rom.Acoperiți suprafața cu folie de plastic pentru a preveni formarea pielii și răciți la temperatura camerei. Se răcește până se răcește foarte mult, aproximativ 6 ore sau peste noapte. Congelați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De RomExtract De Rom
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Adăugați firimiturile de pâine și bateți încă 2 minute înainte de a le transfera într-un recipient etanș și a le pune în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista