Gatiti cartea: iaurtul cu ananas este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 165 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 18 fani. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, frunze de curry, chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: ananas cu susul în jos tort, Gatiti cartea: supa de iaurt turcesc cu menta, și Gatiti cartea: Saut de naut cu iaurt grecesc.
Instrucțiuni
1
Puneți ananasul, zahărul și 1/2 cană de apă într-o tigaie și aduceți la foc mic.Se amestecă și se fierbe la foc mic până când lichidul se evaporă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați nuca de cocos și amestecați o dată sau de două ori. Scoateți focul și lăsați-l deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
3
Puneți iaurtul într-un castron și bateți ușor cu o furculiță sau bateți până lanetedă și cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați sare, chili verde și amestec răcit de ananas-nucă de cocos. Se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Stropi în Formă De Inimă
Sare, Pentru Marginile Paharului
5
Puneți uleiul într-o tigaie mică și puneți-l la foc mediu-mare. Cândfierbinte, împrăștiați semințele de muștar, Semințele de chimen și ardeii iute roșii. De îndată ce semințele de muștar încep să apară, în câteva secunde, adăugați frunzele de curry și șalotele. Întoarceți căldura la mediu. Se amestecă și se gătește până când șalotele încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Frunze De Curry
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Ardei Iute Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Acum turnați tot conținutul tigaiei în castronul iaurtului de ananas și amestecați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat