Gatiti cartea: Hummus complet
Reteta gatiti cartea: Hummus complet este gata în aproximativ 3 ore și este cu siguranță un mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 540 calorii. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 92 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, tahini de calitate superioară, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Încercați Citește și: edamame Hummus, Lumină de gătit conopida prăjită, năutul și măslinele complete quick Cook, și Gatiti cartea: PBJ pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru scufundarea de bază cu Hummus:înmuiați nautul peste noapte într-un castron mare cu apă rece cu o lingură de bicarbonat de sodiu.
Scurgeți și clătiți năutul și puneți-le într-o tigaie mare.
Adăugați apă până ajunge la 2-3 cm (1 inch) deasupra nautului.
Adăugați restul de 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu și dați la fiert. Gatiti acoperit la foc mic timp de 2-3 ore, pana cand nautul este foarte moale. Se răcește ușor, se scurge și se economisește o parte din lichidul de gătit.
Puneți nautul într-un robot de bucătărie, adăugați 2/3 cană de tahini și procesați până aproape neted. Dacă pasta este prea groasă, adăugați câteva linguri de lichid de gătit. Condimentează cu lămâie, usturoi și sare; gustați și reglați condimentul. Pentru o versiune mai bogată și mai cremoasă, adăugați tahini-ul rămas și procesați până când hummusul estecomplet neted și pufos.
Se amestecă ingredientele pentru sos și se lasă deoparte timp de o oră.
Spoon 2-3 linguri de hummus se înmoaie în fiecare placă de servire șirăspândit în jurul jantei, lăsând un crater în centru. Umpleți craterul cu o lingură de tahini crude.
Se toarnă 2-3 linguri de sos, se presară puțin ulei de măsline și se acoperă cu pătrunjel tocat și ceapă.
Adăugați 2-3 linguri de năut fiert cald pe fiecare farfurie de baie de hummus.
Se toarnă sosul și uleiul de măsline deasupra și se servește cu pătrunjel tocat și ceapă.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Syltbar Doamna Sparkling ros nr. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Syltbar Doamna Spumante Rose]()
Syltbar Doamna Spumante Rose
Elegant, complex și fructat, însoțit de o aromă delicată de citrice și litchi. Roz deschis, mătăsos și strălucitor, trandafirul spumant Syltbar este fabricat din Merlot 100%, ceea ce conferă acestui trandafir spumant o aromă robustă, rotundă, delicioasă până la ultima picătură. În general, este un vin încântător, bine echilibrat, curat, limpede și cremos.Ideal ca aperitiv, excelent cu șuncă, fructe de mare prăjite, carpaccio de pește alb și anghinare prăjită. De asemenea, perfect pentru o plimbare cu barca!Vegan și vegetarian prietenos, fără zahăr adăugat, fără sulfiți adăugați