Gatiti cartea: halibut fiert cu sparanghel si ciuperci salbatice
Gatiti cartea: halibutul fiert cu sparanghel si ciuperci salbatice ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 11,26 USD pe porție. O porție conține 891 calorii, 59G de proteine, și 66g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, slănină, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: morcovi fierti, Gatiti cartea: orez sălbatic cu pecan portocaliu, și Gatiti Cartea: Umăr Fiert De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Adăugați sparanghelul și gătiți 3 până la 4 minute, până când abia se înmoaie.
Se scurge și se scufundă imediat într-o baie de apă cu gheață pentru a se răci; se scurge și se lasă deoparte.
Într-o caserolă mare, gătiți slănina la foc mediu până când și-a făcut grăsimea și este crocantă.
Se scurge pe un prosop de hârtie.
Se toarnă toată grăsimea de slănină din caserolă; topeste untul.
Adăugați ceapa perlată și 1 lingură de apă și gătiți până se înmoaie.
Când ceapa este fragedă, adăugați toate ciupercile și untul de usturoi, condimentați cu sare și piper alb și gătiți până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Între timp, condimentați halibutul pe ambele părți cu sare și piper alb.
Adăugați jusul de vițel în oală și dați la fiert.
Adăugați halibutul, acoperiți și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați sparanghelul, roșiile și slănina în caserolă. Aduceți înapoi la foc mic și gătiți încă 2 până la 4 minute, până când o frigăruie metalică poate fi introdusă cu ușurință în pește și, când este lăsată timp de 5 secunde, se simte doar caldă când este atinsă de buză.
Încingeți peștele cu arpagic feliat și serviți la masă din caserolă.
- face aproximativ 1/2 lire -
Înfășurați pătrunjelul într-un pătrat de pânză de brânză (sau prosop de hârtie) și strângeți pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Bateți untul în vasul unui mixer până când este cremos. (Acest lucru se poate face și manual într-un bol mare de amestecare.)
Adăugați usturoiul, șalota și pătrunjelul și amestecați bine.
Transferați untul într-un recipient de plastic și păstrați-l, bine sigilat, timp de până la 1 săptămână la frigider sau până la 1 lună la congelator.
- face aproximativ 30 de piese -
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și aranjați roșiile pe tigaie. Condimentați roșiile cu sare și piper alb și stropiți cu uleiul de măsline.
Presărați frunzele de cimbru peste roșii.
Coaceți roșiile timp de 1 până la 1 1/2 ore, până când s-au prăbușit și s-au aplatizat puțin și s-au rumenit ușor.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Transferați roșiile într-un recipient și păstrați-le, bine sigilate, la frigider până la 1 săptămână.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.