Gatiti cartea: Garganelli cu ceapa de primavara, sparanghel si mazare

Gătiți cartea: Garganelli cu ceapă de primăvară, sparanghel și mazăre ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 254 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, morcovi, ceapă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: ceapa tocata cu maghiran, Gatiti cartea: Flounder cu sfecla si mazare de zahar, și Gatiti cartea: mazare proaspata cu salata verde si usturoi verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline și 1 lingură de unt într-o tigaie mare de sote la foc mediu.
Adăugați ceapa sau prazul și gătiți timp de 10 până la 15 minute, până când sunt foarte moi.
Între timp, aduceți o oală mare de sărat Generos la fiert pentru paste. Aduceți la fiert o tigaie mare cu apă, adăugați sparanghelul și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați mazărea dulce și gătiți timp de 30 de secunde, apoi scurgeți.
Adăugați sparanghelul și alte legume în ceapă, apoi amestecați smântâna. Puneți tigaia deoparte în timp ce gătiți pastele.
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți până la al dente.
Se scurge și se transferă în tigaie cu ceapa.
Așezați tigaia la foc mare și gătiți, aruncând, timp de 1 până la 2 minute, până când legumele sunt fierbinți.
Adăugați menta, arpagicul, 1/2 cană de brânză, coaja de lămâie și restul de 1 lingură de unt și aruncați bine pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper.
Se servește în boluri calde, garnisite cu mai multă mentă și restul de brânză rasă.