Gatiti cartea: Galette de piersici albe si rosii
Gatiti cartea: Galette de piersici albe și roșii este un vegetarian garnitură. O porție conține 228 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,1 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, piersici și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Apple Galette, Gatiti cartea: Galette cu crema de smochine si miere, și Gatiti cartea: piersici de ghimbir murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina, zahărul și sarea în vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Puls pentru a combina.
Adăugați 4 linguri de unt (1/2 băț). Pulsați până când bucățile au dimensiunea bănuților.
Adăugați untul rămas și pulsați timp de 2 secunde.
Îndepărtați masa pe o suprafață de lucru.
Apăsați ușor masa împreună cu mâinile. Cu palma mâinii, ungeți un sfert din masă în mișcări scurte și rapide departe de dvs.; continuați cu aluatul rămas, ungându-l câte un sfert până când tot aluatul s-a alăturat primului trimestru. (Lucrați rapid, astfel încât aluatul să nu devină dur.) Adunați aluatul împreună într-o bilă și repetați încă o dată. Acoperiți în folie de plastic și apăsați într-un disc rotund plat. Se da la frigider cel putin 30 de minute sau pana la 2 zile. (Aluatul poate fi, de asemenea, înghețat timp de o lună.)
După ce ați odihnit aluatul, folosiți un știft învelit în pânză de patiserie și un covor de patiserie, pentru a-l rula într-un cerc gros de 1/8 inch.
Așezați aluatul pe o tigaie căptușită cu silpat. Dați la frigider în timp ce pregătiți piersicile și roșiile.
Feliați piersicile în felii de 1/4 inch. Folosind un cuțit ascuțit, faceți același lucru pentru roșii.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Se amestecă făina și zahărul împreună și se împrăștie pe aluat, lăsând o margine de 1 inch fără făină.
Așezați piersicile în cercuri concentrice în jurul aluatului, lăsând totuși o margine de 1 inch. Pentru fiecare trei felii de piersici, așezați o felie de roșii.
Se presară cu 4 linguri de zahăr.
Îndoiți marginea de 1 inch peste fruct într-o margine festonată.
Se unge cu untul topit și se presară cu restul de 1/2 lingură de zahăr.
Coaceți până când crusta este aurie și fructele sunt fragede. Dacă sucurile au trecut, periați fructele cu ele. Glisați tarta pe un raft pentru a se răci. Apoi glisați pe o farfurie pentru a tăia.
Se servește cu înghețată de vanilie.