Gatiti cartea: Galete de linte Puy

Gatiti cartea: Galete de linte Puy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Puy Lentil Galettes. Această rețetă face 4 porții cu 951 calorii, 29G de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 120 de fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac pentru copii, frunze de dafin, linte puy și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Gatiti cartea: Nectarine si Galete de nuc, Gatiti cartea: supa de linte marocana, și Gatiti cartea: linte și vinete Chili Mole.

Instrucțiuni

1
Gatiti lintea intr-un litru de apa clocotita cu frunzele de dafin timp de 20 pana la 30 de minute, sau pana cand sunt fierte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Se scurge într-o sită și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Într-o tigaie mică la foc mediu, prăjiți semințele de chimen și coriandru timp de 2 minute sau până când aromele sunt eliberate. Grind-le folosind un mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mică și prăjiți ceapa ușor timp de 6 până la 8 minute, sau până devine aurie și foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați condimentele măcinate și usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
6
Se amestecă acest lucru cu lintea și se lasă deoparte să se răcească. Odată răcit, amestecați iaurtul, spanacul, ierburile, sucul de lămâie și uleiul de măsline rămas. Gustați și adăugați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
LinteLinte
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
7
Întindeți aluatul foietaj de 1 1/4 inci grosime și tăiați patru cercuri de aproximativ 3 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Se pune pe o foaie de copt și se dă la frigider timp de 30 de minute. Preîncălziți peste la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Ungeți patiseria cu oul bătut și coaceți timp de 10 până la 15 minute, sau până devin aurii deasupra și dedesubt. Se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Pentru a servi, așezați discurile de patiserie în mijlocul a patru farfurii de servire. Îngrămădiți lintea sus deasupra, astfel încât să puteți vedea doar marginea patiseriei. Finalizați cu un strop de ulei de măsline.Notă: puteți sări peste prăjirea și măcinarea semințelor, dacă preferați, și folosiți în schimb condimente gata măcinate; doar înjumătățiți cantitatea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
LinteLinte
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista