Gatiti cartea: friptura de porc cu cimbru si patrunjel

Gatiti cartea: friptura de porc cu cimbru si patrunjel ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $6.95 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 350g de proteine, 234g de grăsime, și un total de 3614 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat grosier, căței de usturoi, șuncă de picnic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gatiti cartea: 'somon prăjit cu fenicul, pătrunjel și roșii, Gatiti cartea: curcanul fript al lui Magee, cartofii de patrunjel si dovleceii fierti, și Gatiti cartea: friptura de coaste de porc cu rozmarin si salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 km F. Tăiați șunca de picnic, apoi tăiați-o într-un dreptunghi de aceeași lungime ca filetul.
Scoateți frunzele din cimbru și amestecați cu pătrunjelul.
Presărați amestecul peste șunca de picnic, apoi presărați usturoiul și șalotele. Condimentează bine cu sare.
Așezați filetul de-a lungul unei părți a șuncii de picnic, apoi înfășurați bine carnea de porc. Se leagă cu sfoară de bucătărie și se rulează în piper.
Prăjiți la cuptor, rotind frecvent, timp de 2 ore, până când este foarte caramelizat. Friptura poate fi consumată caldă sau rece.