Gatiti cartea: friptura de porc cu cimbru si patrunjel

Gatiti cartea: friptura de porc cu cimbru si patrunjel
Gatiti cartea: friptura de porc cu cimbru si patrunjel ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $6.95 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 350g de proteine, 234g de grăsime, și un total de 3614 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat grosier, căței de usturoi, șuncă de picnic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gatiti cartea: 'somon prăjit cu fenicul, pătrunjel și roșii, Gatiti cartea: curcanul fript al lui Magee, cartofii de patrunjel si dovleceii fierti, și Gatiti cartea: friptura de coaste de porc cu rozmarin si salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 km F. Tăiați șunca de picnic, apoi tăiați-o într-un dreptunghi de aceeași lungime ca filetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scoateți frunzele din cimbru și amestecați cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Presărați amestecul peste șunca de picnic, apoi presărați usturoiul și șalotele. Condimentează bine cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Așezați filetul de-a lungul unei părți a șuncii de picnic, apoi înfășurați bine carnea de porc. Se leagă cu sfoară de bucătărie și se rulează în piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
5
Prăjiți la cuptor, rotind frecvent, timp de 2 ore, până când este foarte caramelizat. Friptura poate fi consumată caldă sau rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate83
Revista