Gatiti cartea: Fig, Taleggio, și Radicchio Pizza

Gatiti cartea: Fig, Taleggio, și Radicchio Pizza
Gatiti cartea: Fig, Taleggio, și Radicchio Pizza ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă vegană servește 1 și costă $5.39 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 2310 calorii. Mergeți la magazin și ridicați radicchio, făină de pâine, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. 126 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gătește cartea: salată de Radicchio, curcan și mazăre de zăpadă, Gatiti cartea: salata de mezeluri cu Radicchio si Frisone, și Gatiti cartea: paste coapte cu Radicchio, Gorgonzola si Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făinurile, sarea și drojdia într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați apa și amestecați până se omogenizează. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l să se odihnească timp de 8 până la 12 ore la temperatura camerei (aproximativ 70 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
După 8 ore, aluatul va fi crescut și va fi bubuit la suprafață. Momentul este foarte iertător aici; îl puteți lăsa să continue să clocotească și să se extindă foarte încet pentru încă câteva ore, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Transferați aluatul la frigider timp de aproximativ o oră înainte de împărțire, astfel încât să fie mai ușor să lucrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Frecați-vă ușor mâinile și lucrați blatul cu ulei de măsline. Întoarceți aluatul pe blat într-o singură bucată. Pudrați-l ușor cu făină și pliați-l pe sine de câteva ori, adăugând mai multă făină dacă este necesar, până când aluatul se reunește și își păstrează forma atunci când îl formați într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Tăiați în 5 bucăți egale (pentru pizza), aproximativ 6 uncii bucata sau 10 bucăți egale (pentru pâine plată), aproximativ 3 uncii bucata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
7
Refrigerați sau congelați ceea ce nu veți folosi imediat.
8
Transferați bilele în pungi individuale de depozitare a alimentelor din plastic, sigure pentru congelator, stropiți cu ulei de măsline și întoarceți aluatul pentru a-l acoperi în ulei. Se dă la frigider până la 3 zile sau se congelează până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Presărați bucățile pe care urmează să le folosiți imediat cu făină și transferați-le pe o foaie de copt ușor făinată. Acoperiți cu un prosop sau folie de plastic și lăsați să crească aproximativ 1 oră.Notă: Notă: Dacă ați refrigerat aluatul, scoateți-l din frigider și lăsați-l să crească aproximativ 1 oră. Dacă ați înghețat aluatul, dezghețați-l la frigider timp de 8 până la 12 ore, apoi transferați-l pe tejghea pentru a crește timp de o oră. Aluatul trebuie să fie flexibil și să poată fi ușor întins în formă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
10
Pentru a face Pizza: Preîncălziți broilerul cu setul de rafturi la 5 inci de element sau flacără. Dacă utilizați o tigaie din fontă sau o tigaie pentru pizza, puneți-o la foc mediu-mare până când se încălzește, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Transferați tigaia (întoarsă cu susul în jos) sau tigaia la grătar. Dacă utilizați o piatră de copt, încălziți-o într-un cuptor de 500 km F timp de o oră, apoi transferați-o cu grijă în broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Puneți smochinele într-o tigaie mică setată la foc mediu, turnați vinul și aduceți la fierbere. Opriți focul și lăsați smochinele să se înmoaie cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Se scurge, apoi se toacă în bucăți de 1/2 inch.
14
Prăjiți bucățile de nucă într-o tigaie mică și uscată la foc mediu-mare, agitând frecvent tigaia, până când sunt foarte parfumate și încep să se rumenească, 3 până la 4 minute. Se transferă imediat pe o farfurie, se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Pentru a modela aluatul, pudrați o suprafață de lucru cu făină și puneți bila de aluat pe ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
16
Presărați făină și frământați de câteva ori până când aluatul se unește și își păstrează forma atunci când îl formați într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
17
Adăugați mai multă făină dacă este necesar. Formați-l într-o rundă de 8 inci apăsând din centru spre margini, lăsând o margine de 1 inch mai groasă decât restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
18
Asigurați-vă că aveți toate ingredientele de topping măsurate și gata înainte de a asambla pizza, deoarece odată ce așezați aluatul pe suprafața de gătit nu îl puteți mișca cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
19
Deschideți ușa cuptorului sau a broilerului și glisați rapid raftul cu suprafața de gătit (tigaie, tigaie sau piatră de copt) pe el. Ridicați aluatul și transferați-l rapid pe suprafața de gătit, apăsându-l înapoi în formă, dacă este necesar, având grijă să nu atingeți suprafața de gătit cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
20
Stropiți 1 lingură de ulei pe aluat, împrăștiați bucățile de nucă deasupra, apoi radicchio, apoi smochinele tocate și apoi brânza. Glisați grătarul înapoi în cuptor și închideți ușa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
21
Fierbeți pizza până când crusta s-a umflat în jurul marginilor, pizza s-a înnegrit în pete, iar brânza s-a topit, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
22
Scoateți pizza cu o coajă de pizza din lemn sau metal sau un pătrat de carton, transferați-o pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească câteva minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
23
Stropiți deasupra restul de 1 lingură de ulei, tăiați pizza în sferturi, transferați-o într-o farfurie și mâncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În12 hrs
Porții1
Scor De Sănătate40
Revista