Gatiti cartea: Fig, Taleggio, și Radicchio Pizza

Gatiti cartea: Fig, Taleggio, și Radicchio Pizza ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă vegană servește 1 și costă $5.39 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 2310 calorii. Mergeți la magazin și ridicați radicchio, făină de pâine, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. 126 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gătește cartea: salată de Radicchio, curcan și mazăre de zăpadă, Gatiti cartea: salata de mezeluri cu Radicchio si Frisone, și Gatiti cartea: paste coapte cu Radicchio, Gorgonzola si Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făinurile, sarea și drojdia într-un castron mare.
Adăugați apa și amestecați până se omogenizează. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l să se odihnească timp de 8 până la 12 ore la temperatura camerei (aproximativ 70 buc.f).
După 8 ore, aluatul va fi crescut și va fi bubuit la suprafață. Momentul este foarte iertător aici; îl puteți lăsa să continue să clocotească și să se extindă foarte încet pentru încă câteva ore, dacă doriți.
Transferați aluatul la frigider timp de aproximativ o oră înainte de împărțire, astfel încât să fie mai ușor să lucrați.
Frecați-vă ușor mâinile și lucrați blatul cu ulei de măsline. Întoarceți aluatul pe blat într-o singură bucată. Pudrați-l ușor cu făină și pliați-l pe sine de câteva ori, adăugând mai multă făină dacă este necesar, până când aluatul se reunește și își păstrează forma atunci când îl formați într-o bilă.
Tăiați în 5 bucăți egale (pentru pizza), aproximativ 6 uncii bucata sau 10 bucăți egale (pentru pâine plată), aproximativ 3 uncii bucata.
Refrigerați sau congelați ceea ce nu veți folosi imediat.
Transferați bilele în pungi individuale de depozitare a alimentelor din plastic, sigure pentru congelator, stropiți cu ulei de măsline și întoarceți aluatul pentru a-l acoperi în ulei. Se dă la frigider până la 3 zile sau se congelează până la 3 luni.
Presărați bucățile pe care urmează să le folosiți imediat cu făină și transferați-le pe o foaie de copt ușor făinată. Acoperiți cu un prosop sau folie de plastic și lăsați să crească aproximativ 1 oră.Notă: Notă: Dacă ați refrigerat aluatul, scoateți-l din frigider și lăsați-l să crească aproximativ 1 oră. Dacă ați înghețat aluatul, dezghețați-l la frigider timp de 8 până la 12 ore, apoi transferați-l pe tejghea pentru a crește timp de o oră. Aluatul trebuie să fie flexibil și să poată fi ușor întins în formă.
Pentru a face Pizza: Preîncălziți broilerul cu setul de rafturi la 5 inci de element sau flacără. Dacă utilizați o tigaie din fontă sau o tigaie pentru pizza, puneți-o la foc mediu-mare până când se încălzește, aproximativ 15 minute.
Transferați tigaia (întoarsă cu susul în jos) sau tigaia la grătar. Dacă utilizați o piatră de copt, încălziți-o într-un cuptor de 500 km F timp de o oră, apoi transferați-o cu grijă în broiler.
Puneți smochinele într-o tigaie mică setată la foc mediu, turnați vinul și aduceți la fierbere. Opriți focul și lăsați smochinele să se înmoaie cel puțin 30 de minute.
Se scurge, apoi se toacă în bucăți de 1/2 inch.
Prăjiți bucățile de nucă într-o tigaie mică și uscată la foc mediu-mare, agitând frecvent tigaia, până când sunt foarte parfumate și încep să se rumenească, 3 până la 4 minute. Se transferă imediat pe o farfurie, se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier.
Pentru a modela aluatul, pudrați o suprafață de lucru cu făină și puneți bila de aluat pe ea.
Presărați făină și frământați de câteva ori până când aluatul se unește și își păstrează forma atunci când îl formați într-o bilă.
Adăugați mai multă făină dacă este necesar. Formați-l într-o rundă de 8 inci apăsând din centru spre margini, lăsând o margine de 1 inch mai groasă decât restul.
Asigurați-vă că aveți toate ingredientele de topping măsurate și gata înainte de a asambla pizza, deoarece odată ce așezați aluatul pe suprafața de gătit nu îl puteți mișca cu ușurință.
Deschideți ușa cuptorului sau a broilerului și glisați rapid raftul cu suprafața de gătit (tigaie, tigaie sau piatră de copt) pe el. Ridicați aluatul și transferați-l rapid pe suprafața de gătit, apăsându-l înapoi în formă, dacă este necesar, având grijă să nu atingeți suprafața de gătit cu degetele.
Stropiți 1 lingură de ulei pe aluat, împrăștiați bucățile de nucă deasupra, apoi radicchio, apoi smochinele tocate și apoi brânza. Glisați grătarul înapoi în cuptor și închideți ușa.
Fierbeți pizza până când crusta s-a umflat în jurul marginilor, pizza s-a înnegrit în pete, iar brânza s-a topit, 3 până la 4 minute.
Scoateți pizza cu o coajă de pizza din lemn sau metal sau un pătrat de carton, transferați-o pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească câteva minute.
Stropiți deasupra restul de 1 lingură de ulei, tăiați pizza în sferturi, transferați-o într-o farfurie și mâncați.