Gatiti cartea: escarole fierte cu fasole alba

Gatiti cartea: escarole fiert cu fasole alba ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 558 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Gatiti cartea: fasole alba crusta si cremoasa cu verdeata, Gatiti cartea: Pappardelle cu Escarole, și Gatiti cartea: morcovi fierti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți fasolea și puneți-le într-o oală cu fund mediu, greu. Acoperiți-le cu apă rece cu aproximativ 2 inci.
Adăugați usturoiul, cimbrul, dacă folosiți, și frunzele de dafin. Aduceți fasolea doar la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional. Reduceți căldura la minim și fierbeți-le foarte ușor până când sunt umflate și fragede, 30-90 de minute (sau mai mult), în funcție de prospețimea boabelor uscate.
Scoateți oala de pe foc. Se amestecă un vârf generos de sare.
Lăsați fasolea să se răcească doar la cald sau la temperatura camerei în lichidul de gătit. (Fasolea se va păstra la frigider până la 4 zile.)
Pentru escarolă: spălați bine frunzele de escarolă și scuturați o parte din apă.
Puneți uleiul de măsline și usturoiul într-o tigaie mare nereactivă și încălziți la foc mediu până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați escarola și gătiți scurt, întorcând frunzele pe măsură ce încep să se ofilească.
Adăugați fasolea și lichidul sau apa de gătit, condimentați cu sare și piper și fierbeți până când fasolea se încălzește și escarola este încă strălucitoare și colorată, 3-5 minute.